[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120216arest.flv”]In urma  plangerii penale depusa de Asociatia Drepturi Civile cu referire la legea 325/2006 depusa si inregistrata pe 02.02.2012 , a fost deschisa ancheta in baza acestei legi pentru abuz in functie fata de directorul societatii Callatis Therm,   Simion Nikitas Adrian, astfel pentru săvârşirea  în concurs  a infracţiunilor de şantaj, în sensul definit de art.131 din Legea nr.78/2000, cu referire la art.194 Cod penal şi abuz în serviciu prev. de art.132 din aceeaşi lege cu referire la art.246-2481 Cod penal cu aplic. art.33 lit.b Cod penal. Prin contractul de delegare a gestiunii nr.4450/31.01.2003 Consiliul Local Mangalia  reprezentat de primarul de atunci Zanfir Iorgus, a concesionat către S.C. Romintherm S.A. delegarea gestiunii organizării şi funcţionării serviciilor publice de alimentare cu agent termic, pentru durata a 25 de ani, contra unei redevenţe anuale de 8.000euro.

Pentru cele mentionate mai sus la ora 2 noaptea judecatorul a decis sa ofere lui  Simion Nikitas o vacanta gratuita de 15 zile, din partea statului roman in arestul IPJ, unde ii dorim o vacanta calduroasa si speram ca furnizorul de caldura din arest sa fie tot Callatis Therm, poate intelege cum este sa traiesti macar 15 zile in frig. Mangalia stie …..

mangalia.tv

8 COMENTARII

  1. Sa fim corecti;pe vremea Romintermului aveam caldura si apa calda,pe cind,de la preluare de catre Callatiterm nu avem aceste utilitati.La puscarie si cu cei care au aprobat aceasta preluare.Cum poti sa dai puctele termice unei societati comerciale cu un capital social de 500 RON????Linga Nikitas sa mearga toti cei care au semnat acest contract.Sper ca procuratura si politia economica sa-si faca treaba iar instanta sa le de-a ceea ce merita,la toti.

  2. Bun, a fost retinut Nikitas,dar caldura tot nu avem.Filimon si-a atins un singur scop.Ce face in continuare,CONCRET,pentru a rezolva problema de fond:CALDURA in apartamentele noastre? De declaratii,asumari de raspundere ne-am saturat.Victorie fara glorie.Mult zgomot pentru nimic.

  3. Faceti bine si abtineti-va de la comentarii !!!E vorba doar de un joc politic foarte murdar in care el a cazut la mijloc!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.