Pensionarii și persoanele vulnerabile din Mangalia au acum acces la consultații și investigații medicale gratuite la Spitalul Municipal. Pentru a beneficia de servicii, trebuie depusă o cerere la Direcția de Asistență Socială Mangalia, cu o trimisere de la medicul de familie.

Specialitățile acoperite de această inițiativă includ Neurologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Dermatologie, Gastroenterologie, Hematologie, Nefrologie, Diabetologie, Ortopedie, Chirurgie, Ginecologie și Reumatologie. Acestea sunt domenii esențiale pentru menținerea sănătății și tratamentul diverselor afecțiuni care pot afecta populația în vârstă.

Pe lângă consultații, beneficiarii vor putea beneficia și de investigații radio-imagistice, investigații paraclinice sanguine și sesiuni de recuperare medicală, în special în cazul unor sechele neuromotorii. Aceste măsuri completează eforturile de diagnosticare și tratament, asigurându-se că fiecare pacient primește îngrijiri adecvate în funcție de nevoile sale individuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.