Sedintele de Consiliu Local Mangalia tinute pe fuga si neanuntate presei. Se pare ca administratia locala merge inca pe stil vechi. Anunta sedintele doar catre cine doresc si nu comunica mai nimic. Replica de Constanta titreaza ca municipalitatea a aprobat 230.000 lei noi pentru o datorie a Callatis Therm catre Enel. De ce nu a fost o sedinta cu presa ? De ce sa auzim stiri parca ascultate pe gaura cheii? Stiri pe surse ? De ce nu filmata sedinta sa vada “tot poporul” ce se intampla ? Asa se lasa loc de speculatii. Unde este transparenta in administratia publica ? Asteptam sa vedem si o usa scoasa sus pe proaspat renovata primarie ?

14 COMENTARII

 1. Atat timp cat Maganu este viceprimar nu vom scapa de bulina rosie. Am inca incredere in noul primar.

 2. transparenta… ma face sa rad dar am buzele crapate. unde ati vazut voi transparenta la o adminstratie locala condusa de psd, ca sa fim seriosi, stim cine are friiele. Dom primar doar executa ordinele.
  Sint curios daca puteti afla ce consilieri au participat.

 3. Vai….vai …..vai….. nu voi erati aia care il sustineati sus si tare pe raducu in campanie ?? Acu incepeti sa regretati…. ???
  Cum o sa il regretam dupa pe Base… ??? Nu ca a fost bine , ci ca o sa fie si mai prost fara el ???

 4. credeti ca ati scapat de mine? va inselati amarnic. Copilul meu de suflet are grija sa-mi duca mai departe directivele. asta e doar inceputul. Sa vedeti de la toamna ce va asteapta!!!! 🙂

 5. Poti sa te duci cu Base dupa 29 pe mare ca nu te regretam ! Sincer ! In rest vorbesti aiurea. Oricum parerea ta este a ta si nu ti-o schimba nimeni.

 6. cu o saptamana nea primaru zicea ca asociatiile sa rezilieze contractele cu Callatis astia…si ei ca primarie hot.sa se plateasca datoriile lor??? cum naiba…ce sa mai intelegem?
  se pare ca daca reziliem contractele, totusi la iarna o sa avem nevoie de caldura si firma o sa fie tot Callatis astia…dar noile contracte or sa fie cu clauze si mai greu de reziliat din partea asociatiilor…..ca din ce sa vazut cu primaria au fost facute BETON, cu noi “prostii” sunt cam in defavoarea lor.
  Daca toate asociatiile ar renunta la serviciile Callatisului, astia raman fara obiectu munci si dau faliment FARA SA VREA :)) si asa neam invatat asta iarna sa ne descurcam cum putem si fara Callatis astia…ce mai strica un an numai sai scoatem din oras pe “hoti” ??? si asa deabia neam invatat sa rezistam la frig, la iarna avem antrenament si o sa stim cum sa iesim cu brio din frigurile iernii.
  Se pare ca nea Radu incepe sa dea semne de neputinta ???

 7. Fiecare primar “si-a tras” societate de termoficare folosind centralele noastre, noi doar am platit bani unora care ne-au bagat mana adanc in buzunar! Iar noi, i-am lasat, ca suntem baieti buni…Si Radu ce-o sa faca? Pai bineinteles ca isi va trage si el o sociatate de termoficare (pe gaz de data asta), si, la fel, va baga mana adanc in buzunarele cetatenilor (fraierilor). Eu sunt asa de calit de asta iarna, incat pot emigra imediat la polul nord…Sau, sa-mi pun centrala de scara cu vecinii (asa ies mai ieftin)…
  In rest, domul primar Radu, e frumos, destept, si votat de o majoritate. Eu nu l-am votat, si nici n-am chef sa mi-l asum pentru ca imi zice asta o majoritate care nu ma reprezinta….Hai pa, nu uitati sa mergeti la plaja, e important…:)

 8. radu mai mult e plecat sa se relaxeze pe meleagurile natale sau in Germania… asa ca asteptati voi muuult si bine sa rezolve problemele orasului. Aveti ceea ce ati ales, asa ca nu va mai plangeti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.