Dupa sedinta de la prefectura, consilierii s-au reunit in sedinta de indata pentru a rezolva problema cea mai importanta din aceste zile. Mentionam ca au fost prezenti 15 consilieri din 18, Minca Ion avand un statut incert dat fiind excluderea sa din Partidul Conservator, in rest au mai lipsit Mihai Voicu  si  Daniel Slavescu ( PSD).  Fara influente pro sau contra unei tabere, va lasam sa vizionati si sa comentati.

mangalia.tv

24 COMENTARII

 1. Cand consilierul Olan a spus ca taxele privind transporturile nu s-au marit, Maganu a sarit ca ars, apoi cand a vazut ca Olan nu are sorti de izbanda, a inceput sa rada si sa joace X si 0 cu persoana din dreapta lui, a se vedea inregistrarea cam pe la minutul 23

 2. tot un kkt ati discutat si rezolvat…ati stricat casele si sanatatea oamenilor…..la poarta alba ar trebuii toti sa mergeti de mana

 3. si caldura tot nu avem si nici nu vom avea.O sa avem de azi cateva ore pe o perioada de cateva zile si apoi iar tremuram.Singura noastra sansa este primavara….Macar sa apuce sa se incalzeasca peretii sa facem baie la copii nu sa ii spalam pe bucati..

 4. dumnezeule ,ce cauta Maganu si ceilalti baietasi de pe langa el in consiliul local al unui oras.? ce au facut ei in viata ca sa poata decide soarta unui oras? ei ne conduc?

 5. Marii nenorociti,am urmarit sedinta,dar nu am auzit nimic din cei doare pe cetateni,lipsa calduri in apartamente,oare mai au tupeu sa mai vrea alesi ,nenorocitilor murim de frig in case,nici cu bani de la guvern nu se poate dece?nu se aloca direct in buzunarele voastre?Mangalia TV informatii voi cetatenii se furnizeaza caldura sau nu se furnizeaza?

 6. Ceea ce vedem la sedintele Consiliului Local Mangalia, e o mare bataie de joc. De aia merge asa “bine” orasul nostru. Tot felul de neaveniti in consiliu, (precum Maganu) carciumari si altii, care se comporta exact ca in carciuma de mahala. Vorbesc toti odata, nu se voteaza corect, vizibil, etc…
  Normal orice propunere a oricarui consilier trebuie ascultat, inregistrat, si supus la vot, nu sa urle unu sau doi si propunerea sa nu mai fie luata in seama…. “RUSINE BA ” ! asta e apelativul care vi se potriveste “BA” . Halal reprezentanti ai orasului… Bleah !

 7. fara caldura dupa cum constatam in propriile noastre case,dragi concetateni..sanatatea noastra si a celor dragi este mai presus de orice..ce mai putem face????sa asteptam primavara…vor plati ei o data si-o data..nu au teama de dumnezeu oare???

 8. Cum sa intre bozgori ? La ceea ce spui inseamna ca nu esti Roman! Toti se cearta ,dar nimeni nu rezolava nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am ajuns ca o insula pustie ,cetateni cer ajutor ,dar nimeni nu aude .

 9. Mai bine ati deschide o lista cu oameni din jurul vostru in care aveti incredere si pe care i-ati vedea primari! Eu am inceput sa caut! Orasul nu-i atat de mare, ne cunoastem intre noi, iar mizeriile ies imediat la iveala. Pana la alegerile locale putem sa ne organizam singuri, daca vrem… Psihologii spun ca la locale se alege omul, nu partidul si tare cred ca au dreptate.

 10. Doamne ce am ajuns sa suportam ????RUSINA SA VA FIE la toti asa nu se poate ar trebui sa fiti trasi in teapa ca pe vremea lui Tepes poate asa om mai putea trai si noi ca oamenii incasele noastre Incalzite cine stie cind ???doamne ajuta sa vina caldura ca doar asa sa ne mai putem si noi incazi

 11. acolo nu vedetzi cå 50% din ei sunt carciumari ,,,nae negrea,petcu, sorin,etc deci oameni care stiu så fure intr-un cuvant si ce pretentii avetzi fratilor la ei,låsatii så se bucure si ei pinå in iunie…apoi avetzi votul in manå si voi decidetzi soarta mangaliei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.