[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120806clm.flv”]Absenti:

Laura Cirlan – PDL

Dan Moldovan – PSD

Membulat Ghiulgian – PSD

 

13 COMENTARII

  1. nuuu, doamne -fereste cum sa se rezolve toate problemele astazi, doar mai sunt 4 ani de mandat, e timp.

  2. pana la urma sa stiti ca nu o sa fie caldura in orasul asta amarat asa ca puneti bine caldura de pe acum vai de noi oras de cacao!!!!!!

  3. Bhaaaaaaaaaaaaaa vine iarna!!! Daca nu v-as bate in gura ca pe coasa! A trecut un an aia de la Callatis Therm tot ei sunt la conducere ii doare drept in cur!!! Ascultatil pe Mugur Isarescu GURA BATE CURULL BHAAAA!!!!!!!!

  4. Ati votat voi, pentru ca eu impreuna cu alti 7000 de oameni, adica 30% din populatia cu drept de vot si prezenta la vot am votat OMUL cu solutia pentru caldura! Imi pare rau ca s-a ajuns la vorba noastra… si ca Mangalia mai trebuie sa sufere inca o iarna… consecintele iernii trecute se vad abia acum… Pneumonii, Bronsite, Laringite in mijlocul verii.. sistemul nostru imunitar este slabit… Inca o iarna ca cea din 2011-2012 si populatia Mangaliei se va reduce subit .. pacat ca am avut sansa sa facem o schimbare in bine si i-am dat cu piciorul!

  5. Mai Qos lasa soutia lui Iorgus ca stim ce avea el in cap. Sa taie Comorova pentru lemne de foc ca altceva nu stia. Singura solutie este sa fie inchis Iorgus ca a dat de pe timpul lui Rominterm contractul si apoi sa-l ia si pe finutul Tusac impreuna cu toata gasca Callatis Term care au sutit 1 milion de euro pe an conform spuselor curtii de conturi. Astia inca mai tin blocata Mangalia cat siunt in liberttate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.