[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120705clm01.flv”]Sedinta Consiliu Local M angalia – 05.07.2012

7 COMENTARII

  1. Bociog ginerele lui Ciociia deja nu vine la sedinte.El este bucurestean si nu serveste decat lucrari si buget.Guta alias Pasa cred ca s-a imbolnavit de munca prea multa.

  2. Eu si multi dintre prietenii mei am votat lista PNL pt domnul Voicu. De ce nu a fost validat in CL?

  3. Parvenitul bucurestean , BOCIOG nu poate participa la sedinte, decat numai pentru ciolan, deoarece si-a vacut viza de domiciliu pe Mangalia numai sa fie ales consilier. El inca lucreaza in Bucuresti. Prinde doi iepuri odata. Greseala este ca se accepta toti parvenitii sa intre in CL Mangalia si nu se face o selectie sa fie cetateni care au locuit si locuiesc in Mangalia, cel putin de 4 ani(spre exemplu). Noroc cu CIOCIIA MARIN ca l-a luat in spatiu, l-a infiltrat in PPDD, el la activ fiind un sustinator al lui Mircea Geoana, deci cu PSD.

  4. Si doamna Membulat cu hands free – ul la ureche…. doamneeeee…macar e prezenta…nu ca altii …

  5. Ciocoii vechi si noi…..Ne meritam soarta!Ma refer la consilieri..Sper in capacitatea primarului de a-i struni si de a lua decizii intelepte pentru oras si locuitorii lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.