SEARA de FILM în FAMILIE! – „VERONICA”, filmul pentru copii care ne farmecă de peste 50 de ani – MARȚI , 17 ianuarie, la Casa de Cultură din Mangalia

0
206

Copiii se vor bucura să vadă muzicalul românesc Veronica, film îndrăgit de copii, de care s-au bucurat generații întregi din anul 1972 până astăzi.

Filmul deschide poarta în pădurea fermecată din lumea basmelor, unde Veronica, fetiţa drăgălaşă de numai cinci ani, parcurge un drum al iniţierii şi devine mai bună, mai înţeleaptă, mai cuminte. Lecţiile de bună purtare care se regăsesc în această fantezie muzicală sunt utile atât pentru micii spectatori, cât şi pentru toţi cinefilii, indiferent de vârstă. Este, parcă, o evadare în tărâmul basmului, motiv pentru care, după peste cinci decenii, rămâne la fel de iubit şi de căutat. 

„Veronica! Veronica! Fată bună şi cuminte… Apariţia acestui film în 1972 a fost o adevărată explozie de culoare, dans, muzică, Veronica fiind un unicat în acel timp. Acest film veşnic tânăr este văzut şi astăzi de copii şi de părinţii lor. Cântecele şi temele muzicale sunt fredonate şi astăzi. În 1972 s-a născut practic musicalul pentru copii în cinematograful românesc. Tot atunci, o fetiţă, Lulu Mihăescu, a devenit vedetă de talie internaţională fiind comparată cu Shirley Temple“, a spus Laurenţiu Damian, regizor şi scenarist român, preşedintele UCIN. 

Marți, 17 ianuarie, ora 18:00, vă invităm în sala Casei de Cultură Mangalia, la proiecția filmului „Veronica”.

Rezervări: 0751268332.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.