[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131220vunk.mp4″]
“Doar o iarnă de adio” de numește filmul pe care astăzi Vunk îl lansează ca parte a mesajului pe care trupa vrea să-l trimită fanilor lor de Sărbători. Trupa și-a invitat fanii să le spună care sunt oamenii, lucrurile care le vor lipsi de aceste Sărbători și a realizat un colaj într-un film foarte emoționant. În film – un scurt metraj de 4 minute –  apare un brad care este împodobit doar pe jumătate, cealaltă jumătate fiind completată de globurile pe care chiar fanii își scriu singuri mesajele la invitația membrilor trupei.
“Filmarea asta este una dintre cele mai de suflet pentru mine și pentru băieții din trupă. Și asta pentru că mulți dintre fanii noștri s-au deschis în fața noastră, și-au pus sufletul “pe tavă” și au împărtășit cu noi dorul lor.
Am primit aproape 150 de mailuri și le-am citit pe toate. Pe unele chiar de două ori, pentru că sunt extrem de emoționante și am putut să înțeleg, încă o dată, cât de important este să ne bucurăm mereu de cei pe care-i iubim, nu doar de sărbători, să ne creăm și vise împreună cu ei, nu doar amintiri. Le mulțumesc tuturor celor care au încredere în noi și și-au deschis sufletele în fața noastră pentru acest film”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.
Aproape 150 de mesje au fost trimise de fani în mai puțin de 24 de ore pentru acest film emoționant. De la dorul față de un tată și un soț plecat în Afganistan, până la părinții care nu mai sunt în viață sau dorul de iubiri pierdute, fiecare mesaj este o poveste emoționantă despre ce ne lipsește de Sărbători – cel mai adesea, căldura și iubirea celor dragi.

Filmul începe cu mesajul “Fiecare dintre noi este lipsa cuiva” și se încheie cu “Golul din suflet poate fi luminat de cine nu te-aștepți. Iubește lumea. Crăciun fericit!”

“Doar o iarnă de adio”  are drept coloană sonoră o versiune adaptată a hitului VUNK, “Doar o noapte de adio” lansat in 2002 pe albumul “In haine noi”. Toate mesajele primite pentru acest film vor fi publicate luni, 23 decembrie, pe pagina facebook/vunkofficial.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.