Școala Postliceală Sanitară „Diada” vă prezintă OFERTA EDUCAȚIONALĂ pentru anul școlar 2020-2021

0
115

Școala Postliceală Sanitară „Diada” vă prezintă OFERTA EDUCAȚIONALĂ pentru anul școlar 2020-2021În anul școlar 2020-2021 Școala Postliceală Sanitară „Diada” va forma urmatoarele clase :-1 clasă cu specializarea -Asistent medical generalist cu un numar de 28 de locuri-1 clasa cu specializarea -Asistent medical balneo-fiziokinetoterapie și recuperare cu un numar de 28 locuriCursurile dureaza 3 ani , învățământ zi , nivel 5- învățământ postliceal .Orele de teorie se desfasoara in spatii școlare dotate corespunzator , beneficiind de o bază materiala dezvoltata și adecvată specializării studiate.Orele de practică se desfasoara in Spitalul Municipal Mangalia și în Sanatoriul Balnear Mangalia – partenerii noștri de practică.Școala dispune de laborator de informatică , sali de nursing , sali de balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, laborator de fizica, biblioteca dotata cu 500 de volume de specialitate medicală !Dosarul de înscriere se depune la Secretariatul Școlii Postliceale Sanitare „Diada” , in urma unei programari telefonice ce se va face la numarul de telefon 0751 266912 si a unui triaj epidemiologic incepand cu data de 02,06.2020Dosarul de inscriere trebuie sa conțina urmatoarele documente :1. Certificat de Absolvire a Liceului sau Diplomă de Bacalaureat ( copie și original)2. Foaia matricolă din liceu ( copie și original)3. Certificat de nastere , certificat de căsătorie (doamnele), carte de identitate ( toate în copii xerox)4. Adeverință clinic sănătos , apt pentru a învăța în colectivitate ( de la medicul de familie)5. Două poze tip buletin6. Un dosar plic . sau un dosar cu șină și cu 4 folii în el.7) 100 de lei este taxa de depunere a dosarului .Admiterea constă intr-un interviu ce îl susțineți în momentul depunerii dosarului și în verificarea dosarului de către comisia de admitere ca acesta să fie complet .Toate informațiile privind conditiile și modul de înscriere le primiți sunând la numărul de telefon 0751 266 912 sau la secretariatul scolii noastre .:) Acordă o șansă în plus viitorului tău !

Publicată de Diada Mangalia pe Vineri, 15 mai 2020
În anul școlar 2020-2021 Școala Postliceală Sanitară „Diada” va forma urmatoarele clase :
-1 clasă cu specializarea -Asistent medical generalist cu un numar de 28 de locuri
-1 clasa cu specializarea -Asistent medical balneo-fiziokinetoterapie și recuperare cu un numar de 28 locuri
Cursurile dureaza 3 ani , învățământ zi , nivel 5- învățământ postliceal .
Orele de teorie se desfasoara in spatii școlare dotate corespunzator , beneficiind de o bază materiala dezvoltata și adecvată specializării studiate.
Orele de practică se desfasoara in Spitalul Municipal Mangalia și în Sanatoriul Balnear Mangalia – partenerii noștri de practică.
Școala dispune de laborator de informatică , sali de nursing , sali de balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, laborator de fizica, biblioteca dotata cu 500 de volume de specialitate medicală !
Dosarul de înscriere se depune la Secretariatul Școlii Postliceale Sanitare „Diada” , in urma unei programari telefonice ce se va face la numarul de telefon 0751 266912 si a unui triaj epidemiologic incepand cu data de 02,06.2020
Dosarul de inscriere trebuie sa conțina urmatoarele documente :
1. Certificat de Absolvire a Liceului sau Diplomă de Bacalaureat ( copie și original)
2. Foaia matricolă din liceu ( copie și original)
3. Certificat de nastere , certificat de căsătorie (doamnele), carte de identitate ( toate în copii xerox)
4. Adeverință clinic sănătos , apt pentru a învăța în colectivitate ( de la medicul de familie)
5. Două poze tip buletin
6. Un dosar plic . sau un dosar cu șină și cu 4 folii în el.
7) 100 de lei este taxa de depunere a dosarului .
Admiterea constă intr-un interviu ce îl susțineți în momentul depunerii dosarului și în verificarea dosarului de către comisia de admitere ca acesta să fie complet .
Toate informațiile privind conditiile și modul de înscriere le primiți sunând la numărul de telefon 0751 266 912 sau la secretariatul scolii noastre .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.