Școala de Vară a Tineretului PMP va avea loc la Neptun

0
91

Organizația de Tineret a Partidului Mișcarea Populară organizează în perioada 6-9 septembrie 2018, la Neptun, ”Școala de Vară a Tineretului PMP”, în cadrul căreia se vor desfășura mai multe dezbateri tematice și întâlniri ale tinerilor cu lideri ai PMP. Invitați la acest eveniment vor fi membri ai conducerii naționale ai Partidului Mișcarea Populară, precum și președinți ai organizațiilor locale și județene.

Administrația publică, comunicarea politică, relațiile internaționale și economice, precum și politica PMP în an centenar vor reprezenta doar câteva dintre temele de interes ale celei de-a cincea ediții.

          În orice organizație de partid, tineretul reprezintă ”prima linie” care se bate politic și viitorii politicieni. Sunt convins că se vor lupta pentru principiile solide ale Mișcării Populare și că vor duce mai departe strategia și proiectele acestui partid, care îl are ca model pe președintele Traian Băsescu, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

          Presa va avea acces la lucrările Școlii de Vară vineri, 7 septembrie a.c., începând cu ora 11:00, la Centrul de conferințe al Complexului ”Doina” din Neptun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.