Dupa succesul si calduroasa primire din data de 15 octombrie de la superba comedie “EU CU CINE MA MARIT”, Teatrul InDArt revine pe scena Casei de Cultura din Mangalia cu o noua comedie spumoasa, impreuna cu fetele de la Teatrul Lumida.SCAPA CINE POATE – 12 Noiembrie, ora 19:00
un text de Mihaela Săndulescu

cu: Alexandra Pașcu, Mihaela Săndulescu, Maria-Mădălina Costin

A te căsatori sau a nu te căsători?

Grea întrebare,nu-i așa?

Unii spun că a te căsători e minunat. Alții cred că a te căsători e ca și cum ai merge la război, pentru că, în ambele cazuri ai nevoie de o bună strategie.

Și dacă la mijloc apare și o moștenire, atunci chiar ai nevoie de o strategie perfectă, care să te ajute să te alegi cu moștenirea, dar să-ți păstrezi și libertatea de celibatar.

Dacă sunteți interesați să aflați cum să nu te căsătorești sau cel puțin să nu o faci fiindcă o anumită situație îți impune asta, Teatrul Lumida vă așteaptă să vă întâlniți cu trei personaje savuroase prinse într-o luptă din care “Scapa cine poate!”

Durată: 70 minute
PRET BILET: 30 lei

Biletele se pot achiziționa fie online pe Mystage.ro, fie prin rezervare la telefon 0724.304.593 (numele, numărul de locuri, data). Acestea se pot achita si ridica de la Casa de Cultura Mangalia.

1 COMENTARIU

  1. Dezamagitor! Frustant! Nu se poate numi piesa de teatru! Si nici ele actrite! Poate de mana a zecea! E o formă barbara de incultura! Au pronuntat cuvantul c…t de 10 ori in 2 minute. Si nu numai asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.