[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120131clm.flv”]

Astazi s-a desfasurat un alt capitol al luptei pentru ciolan si scaunul de primar intre partidele politice care au facut iar tabere. La sedinta de consiliu care ar fi trebuit sa se tina la ora 17.30 nu s-au prezentat consilierii PSD si PNL. Astfel au inteles unii consilieri sa respecte cetatenii, punand deoparte conflictele personale sau de partid pentru a rezolva problema caldurii.

Consilierii PSD s-au intrunit la restaurantul Alutus, in loc sa se prezinte la o sedinta de consiliu unde puteau vota pentru sau impotriva proiectelor de pe ordinea de zi. Nu stim unde s-au intrunit consilierii PNL. Prin comportamentul lor nu fac decat sa blocheze administratia locala si orasul.

Avand in vedere ca este cod portocaliu de ger, unii nu primesc caldura in apartamente, firma furnizoare de agent termic ne anunta ca nu mai are combustibil, liderii locali chefuiesc in localuri nepasatori.

mangalia.tv

8 COMENTARII

  1. La minutul 7,45 nenea Popa zice ca-si baga …… isi da demisia.Prea tare.Bravo baieti ca dati totul.

  2. Noi i-am ales,asa ca avem cu cine defila(sa ne dezmortim putin)-vorbesc de toti,nu numai de cei pe care ii vedem in reportaj.

  3. Ia uitat-va oameni buni cum le face perdeaua de la caldura in primarie si cum se cearta,si noi murim in case de frig cu copii cu tot

  4. Ptr binele Mangaliei de retinut la alegeri :Excludeti ”Sepia”,Moldovan sa anvelopeze blocuri ,pe Nae lasati-l ca oricum nu are nimic de spus(carciumar sadea),PSD sa-si caute alti consilieri,la PNL sa se intoarca doctorul sa-si faca o echipa adevarata,PC-ul sa cumpere actiuni la antene (sau sa continue cu agricultura),PDL-ul sa se adune si alaturi de cei doi sa formeze un grup puternic(mare atentie la ”vanzatori ”),PRM-ul alias John sa-si faca un tel in viata de a-i cauta un sediu lui Vadim iar de restul sa auzim de bine si sa ne vedem in urmatorii 4 ani alaturi de un primar adevarat(ghici ghicitoarea mea).

  5. FELICITARI DL MOLDOVAN IMI PLACE CUM TRANSATI PROBLEMA
    DACA O SA CANDIDATI PENTRU FOTULIUL DE PRIMAR CU SIGURANTA VETI CASTIGA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.