Primarul comunei Albesti, Gheorghe Moldovan, ii invita duminica, 22 mai, pe toti cei care vor sa petreaca alaturi de locuitorii din Albesti, la sarbatoarea „Fiii satului“. Evenimentul, organizat cu prilejul Zilelor Comunei Albeşti de catre Primaria Albesti şi Consiliu Local Albesti, se va desfasura pe Valea Albestiului incepand cu ora 12:00.

La serbarea campeneasca sunt invitati artisti indragiti: FUEGO, Simona Nae & Band, Maria Buza si Taraful , Mariana Ionescu Căpitănescu , Anamaria si Aurelian Preda, Nicusor Iordan si Lambrino. Pe scena vor evolua si ansamblurile populare Plai de Dor şi Plai de Dor Junior din Albesti. In zona va fi amenajat un parc de distracţii, cu trambuline gonflabile, mai multe jocuri , roata norocului, dar si standuri cu mici, friptura, bere, vin, sucuri si vata de zahar. In afara de evenimentele deja anuntate, publicul va avea parte si de alte surprize pregatite de organizatori

Sarbatoarea comunei Albestii, se organizeaza in fiecare an, inca din anul 2008. An de an, a crescut in amploare, a devenit o frumoasa traditie. De fiecare data, ne dorim si reusim sa aducem artisti indragiti, interpreti de valoare, in asa fel incat toti cei prezenti sa fie mulţumiti si sa revina cu placere.  Acest eveniment este o Sarbatoare a Comunei noastre, care deja a devenit o traditie si ma bucur ca va putem oferi cateva ore de relaxare . Va asteptam cu drag” – a declarat primarul comunei Albesti, Gheorghe Moldovan.

Locuitorii comunei sunt aşteptati si sambata, 21 mai , la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Albeşti, cand se va celebra hramul lacasului de cult, moment urmat de obisnuita agapa frateasca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.