UNIVERSITATEA saguna
30 noiembrie, ziua Apostolului Andrei, Sfântul Protector al Universității „Andrei Șaguna”, este o zi de mare sărbătoare pentru șaguniști, fiind și ziua de prăznuire a Patronului Spiritual – Sfântul Mare Ierarh Andrei Șaguna și totodată Ziua Universității.  De peste 20 de ani, această sărbătoare este marcată prin activități științifice, sociale și artistice, menite să sublinieze legătura între idealurile Patronului Spiritual și obiectivele instituționale ale universității. În mod simbolic această săptămână a început cu slujba ținută de I.P.S. Arhiepiscopul Teodosie și un sobor de preoți pentru sfințirea altarului pe care au fost depuse spre închinare Moaștele Sfântului Ierarh Andrei Șaguna.

Astăzi, 27 noiembrie, seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Universității a continuat cu vernisajul unei expoziţii de tablouri realizate de Stănescu Adina, studentă în anul III la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii. Expoziţia are o tematică variată, cuprinzând naturi statice, peisaje şi reprezentări ale unor scene din piese de teatru. Ideile şi sentimentele artistei au fost îmbinate armonios şi transpuse cu mult talent prin culoare, spre încântarea studenților, profesorilor și a invitaților acestora.

Expoziția va putea fi vizionată de șaguniști și de oaspeții lor timp de o săptămână, până pe 7 decembrie, ziua în care se va desfășura o altă sărbătoare devenită tradiție șagunistă, festivitatea împodobirii bradului de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.