[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140116anl.mp4″]

11 COMENTARII

 1. Te-ai interesat in flori de ai realizat ca astia o duc rau?
  Ajutati coruputilor oamneii cu adevarat saraci!!!!

 2. Daca aveam pile, relatii si bani de ceva șpăguțe sigur luati si dosarul meu sa ma ajutati cu un apartament.

 3. Felicitări, domnule primar! Dacă nu suntem în stare să construim nimic, atunci luăm 7 apartamente de la unii, le redistribuim, și asta se numește ”acordare de locuințe sociale”. Facem o conferință de presă, fotografiem mâinile întinse , și pozăm în Moș Crăciun întârziat la costum Hugo Boss. Mai mușcăm puțin vechea conducere, mai câștigăm niște voturi…c-așa-i în politică!
  Întrebare off-topic: ați vărsat ieri o lacrimă când l-au săltat ”agenturile” pe șeful dumneavoastră de la Constanța? Sau o susțineți în continuare p-aia cu ”primarul independent”?

 4. ce poze sunt astea?parca da de mancare la maidanezi.cutu cutu vrei un os? si cei ce au primit cheile au fost obligati sa poarte aceeasi scurta?daca nu ma insel scurta asta am vazut-o si pe primar anul trecut cand mergea cu mihaela prin statiuni.sa inteleg ca la urmatoarele pomeni ale primarului-pe bani nostri- cei care vor primi vor fi imbracati in costum?cine stie?

 5. @ Homeless. Inteleg sa-l atacam pe primar pentru ce a promis in campanie si nu a facut, sau pentru ceva ce a facut gresit sau abuziv, (daca avem probe avem probe), dar sa-l ataci si pentru actiunile corecte, justificate, chiar nu se face !
  Daca cei ce au fost obligati sa restitue apartamentele, le-au luat pe pile sau declaratii false, mi se pare un act de dreptate sa li se ia inapoi, spre redistribuire. Sau tie ti se parea corect ca o familie (avand deja doua locuinte), sa ia apartament ANL, pentru a-l subinchiria, in timp ce altii stau cate doua familii intr-un apartament, sau cu chirie intr-o camera ? Sau esti dintre cei deposedati…si iti e necaz ? Sa zica merci cei in cauza, ca nu au fost dati si pe mana justitiei pentru inselaciune, fals in declaratii…

 6. Noroc ca mai exista si oameni cu frica de Dumnezeu care au eliberat aceste locuinte dupa ce au plecat de la ANL.Primaria nu a fost in stare sau nu a vrut sa evacueze pe nimeni chiar daca dupa controalele efectuate s-a constatat ca jumatate din locuinte sunt subinchiriate sau goale.

 7. Sora lui Slavescu a eliberat apartamentul, ca are vila , nu are nevoie de el doar pentru a- l inchiria in continuare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.