Șapte elevi de la Liceul Teoretic Teoretic ”Callatis”, calificați la etapa Națională a Olimpiadelor Școlare

1
113

 Premiați  cu  locul  I  la  Olimpiadele Județene,  7 elevi de la Liceul Teoretic ,,Callatis” s-au calificat la Etapa Națională a Olimpiadelor Școlare :

  1. Lusyanna Faliboga-Andrei, cls. a III a A & Cosmin Gabriel Petraș a III a B, calificați cu  nota 10 ( zece)  la  etapa județeană  a Olimpiadei de Științe Socio-Umane, disciplina  Educație Civică.  Coordonatori: prof. știinte socio-umane Carmen Silvia Andrei, prof. înv.primar Georgeta Lungu, prof. înv. primar Ana Ivan.
  2. Andrei Ionuț Granat, cls. a V a A, calificat cu 173 puncte la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică. Coordonator : prof. informatică  Mihaela Elena Pilat.
  3. Mihnea Săndulache, cls. a VIII a A, calificat cu nota 10 (zece) la etapa județeană a Olimpiadei Interdisciplinară Literatură Română și Religie ,,Cultură și Spiritualitate”. Coordonatori: prof. limba și literatura română Cristina Angheluță și prof. religie ortodoxă Valentina Tudor.
  4. Ioana Iasmina Cubaniță, cls. a IX a A, calificată cu 109,75 puncte la etapa județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română. Coordonator: prof. limba și literatura română Corina Iuliana Mihalache.
  5. Ioana Iasmina Cubaniță, cls. a IX a A, calificată cu nota 10 (zece) la etapa județeană a Olimpiadei de Religie Ortodoxă. Coordonator: prof. religie ortodoxă Valentina Tudor.
  6. Radu Handac, cls. a X a A, calificat la Olimpiada Județeană Sportului Școlar – Șah. Coordonator: prof. educație fizică și sport Lakme Tudor.
  7. Diana Irina Ștefan, cls. a XI a A, calificată cu 103 puncte la etapa județeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Română. Coordonator: prof. limba și literatura română Adela Grozeanu.

Felicităm toți elevii și cadrele didactice pentru rezultatele obținute la etapa  județeană și calificarea la etapa națională.  Le urăm succes și le transmitem că suntem onorați să ne reprezinte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.