liceul-callatis1În perioada 14-18.11.2016, structură Grădinița nr.2), implicat în programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, a desfăşurat campania socială  Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”.

liceul-callatisAjunsă la cea de a VIII-a ediţie, activitatea a constat în strângerea de legume şi fructe de către elevi şi profesori voluntari şi donarea acestora familiilor aflate în dificultate, instituţiilor care se ocupă de ocrotirea şi îngrijirea copiilor instituţionalizaţi.

Miercuri, 16 noiembrie 2016, o cantitate mare de fructe și legume au fost dăruite beneficiarilor din Mangalia: Centrul Maternal, Azilul de Bătrâni, Grădinița Socială Mangalia, Așezământul Familial Santa Maria, Centrul Educațional Salvați Copiii, Centrul Educațional Sf.Mina, Școala Sanatorială.

Activitatea a fost coordonată de prof. Corina Mihalache -director, prof. psiholog Carmen Faliboga – coordonator local SNAC, s-a desfășurat cu implicarea activă a cadrelor didactice și a Consiliului Elevilor și prin generozitatea părinților din unitatea școlară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.