În prima zi a Global Entrepreneurship Week – 12 noiembrie 2018, Liceul Teoretic “Callatis” Mangalia a participat la un webinar pe teme de antreprenoriat și inovare socialã  sustinut de Junior Achievement România prin Senior Manager Alice Duţu. În cadrul webinarului, s-au prezentat modele şi exemple reale de proiecte pe teme de antreprenoriat şi inovare socialã, de la nivel local și internațional.

Elevii clasei a XII-a A au rãspuns la toate ȋntrebãrile, au descoperit și câteva lecții ȋnvãțate despre cum se pot realiza propuneri de proiect realiste și fezabile și cum le pot pune ȋn aplicare ȋn viitor – ca parte a competiției SIR. Elevii sunt ȋncurajați sã participe la competiția internaționalã  Social Innovation Relay (SIR) de anul acesta – s-au prezentat detalii la webinar.

Competiția de idei de inovare socială Social Innovation Relay îi provoacă pe elevii de liceu să propună în echipă soluţii viabile pentru rezolvarea unor probleme sociale reale din comunitatea lor, într-unul dintre domeniile educaţie, sănătate, incluziune socială, dezvoltarea nivelului de trai sau sustenabilitate.

La activitatea Webinarul Social Innovation Relay de la Liceul Teoretic “Callatis” Mangalia au participat profesorii: Itu Alina, Popa Gabriela, Andrei Carmen și Boncu Cristina, informaticianul Bargan Gabriela, iar coordonatorul activităţii a fost profesorul Ghiulnar Bechir – director adjunct. Activitatea a avut loc cu sprijinul conducerii şcolii, prof. Iuliana Corina Mihalache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.