Sanatoriul Balnear Mangalia își desfășoară activitatea la capacitate maximă

0
633

Odată cu scăderea numărului de cazuri COVID-19, sub pragul de 1,5/1000, gradul de ocupare la Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM) a atins procentul maxim de 100%, având pentru luna în curs toate locurile rezervate.

Solicitările pentru proceduri medicale sunt în continuă creștere și preconizăm că în scurt timp vor fi ocupate în totalitate și locurile din luna iunie. Gradul de ocupare tot mai crescut se datorează și trendului descendent al incidenței cazurilor confirmate cu COVID-19, la nivel local și național”, au declarat reprezentanții conducerii Sanatoriului.

Conform statisticilor DSP din ultimele 14 zile, au intrat în vigoare noi măsuri de relaxare, respectiv funcționarea la interior a restaurantelor, a sălilor de spectacole și a cinematografelor, la o capacitate de 50%, oferind ocazia persoanelor interesate de a-și petrece timpul într-un mod cât mai diversificat și plăcut.

Indiferent de incidență, activitatea SBRM este organizată și se desfășoară cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, stabilite de autoritățile competente”, au mai precizat reprezentanții unității medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.