Salonul Auto Maritimo 2016

0
133

tiriac auto În perioada 2-4 septembrie 2016, Ţiriac Auto participă la Salonul Auto Maritimo cu modele reprezentative ale mărcilor din portofoliul: Mercedes-Benz, Ford şi Hyundai.

Astfel, în cazul Mercedes-Benz, Țiriac Auto va prezenta în cadrul salonului noua clasă E, o adevărată capodoperă a tehnologiei, și clasa S Cabriolet care se face remarcată datorită eleganţei sale.

În zona dedicată mărcii Hyundai, participanții la eveniment vor întalni noua Elantra, lansată in 2016, care se diferențiază prin structură care încorporează în proporție de 53% oțel de înaltă rezistență, aspect ce se traduce prin manevrabilitate şi performanțe sporite. O altă noutate a producătorului coreean, prezentată de Țiriac Auto la Salonul Auto Maritimo, este noul Hyundai Grand Santa Fe facelift, dezvăluit publicului pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Chicago, la începutul acestui an.

Marca Ford va fi reprezentată de o mașina în dezvoltarea căreia s-a pus accent pe precizia şi tehnologia superioară pentru condus, şi care s-a născut din pasiunea pentru sporturile cu motor – Focus RS. În plus, noul Ford Edge, un adevărat vârf al gamei Ford de vehicule SUV, lansat anul acesta, va completa noutățile Țiriac Auto la ediția 2016 a Salonului Auto Maritimo.

Ţiriac Auto a pregătit oferte speciale valabile doar pe perioada desfăşurării Salonului Auto Maritimo, pentru fiecare marcă din portofoliu.

Pentru a fi la curent cu surprizele pregătite pentru eveniment, vă invităm să accesaţi pagina de Facebook a companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.