La Spitalul Municipal Mangalia s-au efectuat, recent, lucrări de renovare în blocurile operator din cadrul Pavilioanelor A și B, care au în componență câte trei săli de operație și încăperi anexă. Potrivit directorului unității medicale, Alina Nițoi, încă din toamna anului trecut, la unitatea spitalicească din Mangalia au avut loc mai multe lucrări de renovare, inclusiv la acoperișul Pavilionului B, a fost schimbat mobilierul în unele secții, iar în prezent cele două blocuri operator au fost renovate.

În blocurile operator și dependințele aferente s-a intervenit pentru igienizarea spațiilor medicale și s-a montat covor P.V.C. antibacterian. Tot în unitatea noastră sanitară, s-au efectuat și alte lucrări de igienizare a spațiilor aparținând spitalului, pentru buna desfășurare a actului medical”, a precizat managerul spitalului. Reprezentanții unității medicale mai spun că, în curând, la Spitalul Municipal Mangalia se vor face operații oftalmologice complexe. În acest sens, conducerea unității medicale a declarat că spitalul a primit aviz favorabil de la Direcția de Sănătate Publică, iar în prezent, documentația aferentă a fost inaintată și la ministerul de resort pentru conformitate. Precizăm că, din anul 2016, cu sprijinul Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă TIKA-București, unitatea spitalicească are un cabinet de oftalmologie dotat cu aparatură și echipamente de ultimă generaţie, iar pacienţii beneficiază de tratamente la cele mai înalte standarde. Reamintim că Spitalul Municipal are de curând un nou cabinet de Gastroenterologie, dotat cu aparatură şi echipamente moderne. Cabinetul deservește populaţia din sudul judeţului Constanţa, care apelează la servicii medicale, consultaţii şi investigaţii de specialitate, printre care endoscopii digestive şi colonoscopii. Noul cabinet funcţionează în incinta pavilionului C, cu program de lucru de luni până vineri, între orele 8:00 – 12:00. Consultațiile se efectuează doar cu programarea prealabilă a pacienţilor la medicii specialişti, dr. Irina Stănescu şi dr. Răzvan Ilie. Pentru a beneficia de aceste servicii, pacienţii trebuie să se prezinte la cabinet cu bilet de trimitere de la medicul de familie şi cardul de asigurat. Ca proiecte pentru acest an, menționăm renovarea și recompartimentarea Secției Primiri Urgențe Pediatrie.

3 COMENTARII

 1. Salutare.

  De unde cunoaste doamna director anumiti termeni medicali,daca nu are studii in acest domeniu?

  Cum poate conduce un spital,un om fara studii in domeniu?

  Domnule Primar sunte-ti constient ca ati pus in functie,un om care nu este de specialitate?

  Peste 30000 de oameni depind de acest spital,si din sate limitrofe.

  Puteti dormi noatea?Cand pune-ti in functie generala(CEO) un om care nu este nici medic,nici asistent,nici nimic in domeniu.

  Eu personal am facut o sesisare la mai multe televiziuni pe aceasta tema.

  Abia astept sa vad ancheta emisiunii Romania Te Iubesc,care au raspuns favorabil solicitariilor noastre,a cetatenilor din Municipiul Mangalia.

  Rusine domnule Primar,numai jocuri politice!!!!

 2. De ce nu apare comentariul imediat?Nu aveti program automat de cenzurare?Nu a fost nimic jignitoriu,dar si mangalia Tv este site-ul primarului sau de acolo primeste finantare,pe acest site poti comenta numai de bine de primar,restul nu se valideaza!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.