Veste tristă pentru milioane de români care îl îndrăgeau pe nea Sandu, „bunicul” care a devenit cunoscut prin apariția în clipurile comediantului Mircea Bravo. Acesta era soțul „bunicii din Chinteni”, interpretată de tanti Lenuța.

Badea Alexandru Moldovan, cunoscut ca Nea/Domnu’ Sandu a murit noaptea trecută, la vârsta de 80 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Bravo, pe o rețea de socializare.

DRUM LIN, DOMNU’ SANDU!

Ne pare rău să vă anunțăm că domnul Sandu a murit aseară la vârsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume și credem că și-ar dori și acum să fim veseli și să ne bucurăm de clipurile în care a jucat.

Odihnească-se în pace! ”, a scris Mircea Bravo pe pagina sa de Facebook.

Vestea tristă a șocat o mulțime de admiratori ai „bunicului”, iar într-o oră de la postare, s-au adunat peste 20.000 de comentarii. Redăm în cele ce urmează câteva dintre acestea:

Însemnată lecție de viață la acest om.

Să fii calm, lucid, înțelept, voios și să vezi mereu parte plină a paharului și să prețuiești darul pe care ți l-a dat Dumnezeu.

Și să aibă puterea de a juca un rol la 80 de ani. Frumos.

Dumnezeu să îl odihnească!

Deci nu pot să cred! Mă simt de parcă mi-a murit iar bunicul! Dumnezeu să-l odihnească și să-l veselească în Raiul plin de îngeri și de oameni minunați plecați prea devreme dintre noi! Un gând de încurajare pentru Tanti Lenuța!

Condoleanțe familiei! O să ne fie dor de el, a fost un mare caracter in toate filmulețele și ne-a facut mereu să râdem. Ne vom aminti cu mare drag de dânsul . Drum lin spre cer domnule Sandu

Sursă foto: Facebook Mircea Bravo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.