13 COMENTARII

 1. am sperat ca USL-ul va respecta legea, dar se pare ca pentru ei nu mai conteaza nimic. au plecat niste furaciosi dar au venit unii care calca pe cadavre sa ajunga la ciolanul cel mare

 2. Trebuie sa privim si partea buna a actiunilor bolsevice din ultimile zile – vom putea cere din nou azil politic in lumea civilizata

 3. astia fura pe fata, nu ii mai intereseaza nimic k si alegerile din 24 de la Mangalia.nu ii intereseaza decat puterea. mai trebuie doar sa il gratieze si pe Nastase.asta se va intampla foarte curand.
  am vrut USL? o sa il plangem pe Basescu

 4. se grabesc sa puna mana pe putere , au vazut ca pierd din popularitate si acum incearca sa puna mana pe putere fara sa tina cont de nimic.

 5. pe mine, nu ma mira deloc.daca de 22 de ani suntem prostiti si majoritatea voteaza pt. bani si pachete, avem ce meritam.,,…bucurosi le-om duce toate….”,

 6. jos cu chiorul de basescu,la puscarie cu el,a calcat numai pe cadavre ptr a ajunge la putere,,,,

 7. Alintop, baiete,de la puii congelati ti se trage! In spatele a tot ce se intampla azi in tarisoara asta sunt romanii indobitociti care au votat marea schimbare.De fapt ne-am intors 22 de ani inapoi.Vai de Romania!Imi pare rau pentru noi restul, cei care mai ne folosim creierul pentru a discerne si nu doar pentru functii mecanice.Mangalia,pe 24 iunie a fost un exemplu de NEdemocratie.Referendumul va semana cu alegerile din Mangalia.Nu va conta ce vom vota,va conta cine va afisa rezultatele.

 8. Ce a fost timp de 8ani pe timpul lui Base ??? Salarii micsorate, pensii taiate, TVA mai mare, accize si taxe mai mari, autostrazi la preturi de 2-4ori mai scumpe decat in U.E. si calitate proasta, etc…PDL-isti dece nu au pastrat culoarea Portocalie?dece v-ati schimbat in verde sau alb ??? sunteti ca lupul, va schimbat parul dar naravul BA !!!

 9. Constitutia pe care ati jurat sa o respectati si sa o aparati nu are doar articole inscrise in Monitorul Oficial, ci are si un spirit. Cei care au scris-o, in zilele tulburi ale anilor tranzitiei iliesciene, au scris aproape in bataie de joc in articolul 1, al.3) :
  « România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate ».
  Sunteti la a doua suspendare si simtiti pe propria piele ce inseamna in Romania « garantia » pe care o ofera Constitutia pentru apararea statului de drept. Ea este litera moarta, cata vreme orice Guvern si orice Parlament pot schimba legile pentru a va demite, iar Curtea Constitutionala emite avize in doi peri. Daca pentru Dumneavoastra « garantia » statului de drept se materializeaza in a doua suspendare abuziva, pentru noi, cetatenii de rand, ce va fi atunci cand USL va pune mana pe tara ? Sa ne asteptam ca agenti ai USL sa ne fure in urmatoarele zile vitele din batatura si sa ne confiste averile, avand ca temei legal o ordonanta de urgenta emisa de Guvernul Ponta pe care CCR nu o mai poate respinge ca neconstitutionala, fiindca nu mai are atributii in acest sens?
  Domnule Presedinte, vremea gesturilor grandioase a trecut. Constitutia nu se apara de incalcarile ei prin mentinerea intr-un formalism strict, care consta in respectul gol al legii, fara a observa ca sub litera Ordonantelor de urgenta si a Hotararilor de Parlament se ascunde spiritul stalinismului, perpetuat de la politicianul sarac si cinstit la cel tanar si plagiator.
  Domnule Presedinte, istoria nu tine seama de vocea constiintei si de glasul interior. Oricat v-ati dori sa mergeti la referendum, mai aveti de facut un pas : nu pentru Dumneavoastra, ci pentru viitorii Presedinti ai Romaniei. Aveti obligatia morala si legala sa puneti capat acestui circ dracesc in care un Presedinte legitimat prin vot poate fi suspendat la orice ora de catre Parlament. Aveti obligatia sa contestati la Curtea Constitutionala abuzul Parlamentului, care se acopera mereu cu votul pentru a masca siluirea Constitutiei.
  Suspendarea Presedintelui Romaniei, actual sau viitor, nu este expresia « luptei politice », ci expresia unui act abuziv prin care Parlamentul se erijeaza intr-o instanta extraordinara in care procurorul este si judecator, in care dreptul la recurs nu exista si in care cel acuzat este din start condamnat, ramanand doar ca pedeapsa sa fie transata prin vot secret cu bile.
  Domnule Presedinte, ati jurat sa respectati Constitutia si sa vegheati la buna functionare a institutiilor statului. Noi, cei care v-am ales, consideram ca Parlamentul nu mai functioneaza ca o institutie a statului de drept, ci ca un grup care exercita suveranitatea in nume propriu, lucru interzis de Constitutie, situatie in care aveti obligatia sa sesizati CCR, pentru ca aceasta sa aplice art. 146, litera e).
  Domnule presedinte, comandantul isi paraseste ultimul nava. Insa, inainte de a o parasi, are obligatia sa incerce sa salveze echipajul. Inainte de a merge la referendum, salvati statul de drept ! Mai importanta decat glasul constiintei Dvs, care nu va acuza, este soarta unei Constitutii pe care urmasii lui Iliescu continua sa o interpreteze si sa o aplice dupa cum au chef.
  Domnule Presedinte Traian Basescu, daca nu vreti ca mascarada statului de drept din Romania sa mai continue, aveti obligatia de a lupta pana la capat. Daca nu pentru Dumneavoastra, macar pentru cei care de atata vreme v-au criticat, sprijinit, incurajat, votat, mandatat cu increderea lor !

 10. Parca in ‘ 89 am vrut sa scapam de culoarea rosie a unui partid ; acum ce facem!!!??? Dam in visiniu de atita roseata! Hai BASE!

 11. Ceausescu ne promitea gamela ,acum usl-stii au agatat de git oamenilor o sacosa cu un pui mort si un litru de ulei , au distrus industria , agricultura ,invatamintul … aproape totul ,nici macar nu mai putem spune ca ne-am intors de unde am plecat , este o a doua lovitura de stat data de tovarasul iliescu ,am intrat in era burgheziei comuniste ,in curind se va servi apa cu otet in sediul militiei pentru ca nu vom mai avea drept la replica …ce ne asteapta ?? viitorul pentru romanica noastra este sumbru .

 12. Sunteti mai tineri , aveti curajul sa va aparati viitorul vostru . Nu mizati pe clasa politica actuala , realizati ca prezentul de astazi este opera lor . Daca nu intelegem bine ce se intampla acum , vom avea un viitor sumbru , cum bine scrie Dora mai sus .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.