Asociatia Umanitara Solidarity Children a dat startul campaniei umanitare:
“REDA UN ZAMBET,  AJUTA UN COPIL SA MEARGA LA SCOALA!”.
Am inceput aceasta campanie umanitara in urma cu 5 ani si in fiecare an s-a dovedit ca este de un mare ajutor atat parintilor cat si copiilor care nu dispun de banii necesari pentru a achizitiona ghiozdanele si rechizitele necesare pentru a merge la scoala.“,  a declarat Filon Daniel, presedintele Asociatiei Umanitare Solidarity Children.
Aflata la a V-a editie, campania de anul acesta, care se desfasoara in perioada 11 august – 11 septembrie 2019, se adreseaza prichindeilor de clasele 0 – 1, cei care iau contact pentru prima data cu bancile scolii.
Pentru multe familii din România, costurile pentru educația unui copil reprezintă o povară și din acest motiv, de multe ori părinții aleg să nu-și trimită copiii la școală. Ca să-i sprijinim, dorim impreuna cu dumneavoastra sa pregătim pentru copii ghiozdane echipate cu toate rechizitele necesare pentru școală.
Anul acesta am ales sa ajutam doar copiii care incep clasele 0 – 1, iar in functie de cate ghiozdane si rechizite vom strange, le vom darui speram noi unui numar cat mai mare de elevi atat din Mangalia cat si din localitatile limitrofe.“, a precizat Daniel Filon.
Criteriile prin care se vor alege copiii care vor beneficia de aceste donatii vor fi COPIII AFLATI IN FAMILII MONOPARENTALE SAU CRESCUTI DOAR DE BUNICI, SITUATIA FAMILIARA SI MEDIUL IN CARE TRAIESC COPIII SI SITUATIA FINANCIARA A PARINTILOR/PARINTELUI.
De preferat ghiozdanele sa fie unisex!
Un ghiozdan trebuie sa contina urmatoarele rechizite:
Caiete Tip I cu liniatura oblica ;
Caiete de matematica ;
Caiete cu foaie velina ;
Caiet de desen ;
Carte de colorat ;
Set betisoare pentru numarat ;
Penar care va contine: 1 stilou,1 set rezerve stilou, 2 creioane, 1 guma de sters, 2 pixuri cu gel albastru, 1 radiera, 1 set creioane colorate, carioci, ascutitoare.
1 carnetel de notite ;
4 dosare cu folii de plastic ;
1 biblioraft ;
20 de coperti – pentru carti si caiete ;
1 socotitoare ;
1 alfabetar ;
1 foarfeca ;
1 lipici solid ;
1 set acuarele ;
1 pahar plastic ;
1 pensula ;
1 set servetele ;
Pentru cei care vor dona, sunt rugati ca in ghiozdan sa puna o coala A4 pe care sa fie scris numele lor, impreuna cu textul ”Ajut un copil sa mearga la scoala”.
Acest mesaj va fi inmanat copilului impreuna cu ghiozdanul.
Facem apel la dumneavoastră, oamenii cu suflet mare, care stim ca nu veti ramane nepasatori la rugamintea noastra si care acceptati aceasta provocare, sa ajutam din putinul nostru acesti copii care intradevar au reala nevoie de ajutorul nostru.
Multumim frumos tuturor celor care va veti implica cu sufletul deschis acestei campanii.
Suntem siguri ca impreuna vom reusi sa aducem cat mai multe zambete pe chipurile copiilor.“, a conchis Daniel Filon
Pentru orice detalii legate de aceasta campanie puteti suna la numarul de telefon : 0755 175 638 (Daniel), 0736 341 437 ( Cristina ) sau in privat pe paginile de Facebook (Daniel Filon) si (Asociatia Umanitară Solidarity Children).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.