Rezultate deosebite obținute de elevii liceului ”Callatis” la examenul de Bacalaureat. 10 elevi de nota 10

0
74

La examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020, la Liceul Teoretic ,,Callatis”, s-au înscris 128 de absolvenți (123 din seria curentă și 5 din seria anterioară).

Dintre aceștia, 116 absolvenți au promovat examenul de Bacalaureat, rata de promovabilitate, înainte de contestații, fiind  de  94,30%.

Rezultatele deosebite obținute de elevi reprezintă un motiv de mândrie pentru corpul profesoral și confirmă performanța, efortul, dăruirea, seriozitatea, responsabilitatea demersului educațional în școala noastră.

10 absolvenți au obținut nota 10 (zece) la probele de examen (4 note la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, 2 note la Logică, argumentare și comunicare, 2 note la Istorie, 1 notă la Matematică , 1 notă la Limba și literatura română), 99 absolvenți au obținute note cuprinse între 9.00-9,99 ( 23 la Limba și literatura română, 22 la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, 15 la Istorie, 11 la Matematică, 7 la Sociologie, 7 la Fizică, 6 la L ogică și argumentare, 3 la Informatică, 3 la Chimie, 2 la Geografie), 28 absolvenți au obținut media generală cuprinsă între 9-9,73.

,,Felicitări tuturor absolvenților, părinților și cadrelor didactice care i-au pregătit pentru frumoasele rezultate!  Succes în activitatea academică viitoare și la toate examenele vieții!”, a declarat profesor Iuliana Corina Mihalache, Director Liceul Teoretic ,,Callatis”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.