Clubul Pensionarilor din Mangalia cu sprijinul administraţiei publice locale organizează în noaptea dintre ani “Revelionul Pensionarilor”. Beneficiarii sunt pensionarii din localitate, care au un cuantum al pensiei de până în 800 de lei. Înscrierile se fac la sediul Clubului Pensionarilor din Parcul Balnear, preţul unui bilet fiind de 60 de lei/persoană. Petrecerea de Revelion va avea loc în Salonul de evenimente situat în incinta Liceului “Ion Bănescu”, capacitatea locaţiei fiind de maximum 250 de locuri. În cadrul evenimentului, pensionarii Mangaliei vor beneficia de o masă festivă şi o serie de surprize create special cu această ocazie, iar atmosfera va fi întreţinută de trupa Elixir Band din Medgidia.

Comunicat de presa: Primaria Mangalia

5 COMENTARII

 1. pacat ca nu avem formatii in Mangalia (Mangaliotii trebuie sa faca voluntariat) iar pe cei din Medgidia ii platim bine.

 2. Cu primarul nostru care se lauda ca este din Mangalia, pentru Mangalieni, dar si-a adus consilier personal de la Constanta (care de fapt este Bucurestean), in spetza: Dumitrana, care la randu-i si-a adus alti Bucuresteni pe posturi chee, salarii mari, etc…, ce ne mai miram ca si pentru “prestari” minore, banii pleaca din Mangalia catre altii.
  Vinovati sunt si consilierii locali, pentru ca s-au complacut in “mizeria” asta si nu au hotarat ca angajatii primariei, atat cei directi dar si cei indirecti, sa fie Mangalieni, dar au si ei destule “bube in cap”…

 3. daca spui “mangalieni” clar nu esti mangaliot. sa nu crezi ca Iorgus nu si a adus moldovenii in Mangalia pe mandatul lui sau Tusac tiganii lui….asa si nea Radu a adus de ai lui….nu poti face niste “chestii” si pt tine daca nu ai oamenii tai de incredere 🙂 oricum decat ce a fost inainte mai bine acum

 4. @ Alia: Si ma rog, cine stabileste cum e corect spus ?
  Mangalieni, mangalioti sau mangalihoti, (ca sunt destui si din astia), nu cred ca e gresit din punct de vedere gramatical, chiar daca nu am facut facultatea de litere si nici “almanahele” lui Vanghelie nu le-am citit.
  Apropos: Daca tot te spargi in “gramaticale”, foloseste si tu cratima, virgula, litera mare la cap de rand,…
  In alta ordine de idei, daca nu eram din Mangalia, nu ma interesa subiectul.
  Mai mult: Argumentul cu Iorgus si Tusac nu sta in picioare. Daca ei au furat, delapidat, ne-au umilit, nu trebuie sa facem din asta o regula si sa permitem acelasi lucru si actualului si urmatorilor. Si chiar daca ar fura mai putin, tot furt este si nu e bine deloc. Nu trebuie sa luam asta ca pe o fatalitate si sa ne resemnam. De aia merg prost lucrurile in Romania; Pentru ca prea multi se resemneaza, se multumesc cu raul (putin) mai mic, sau asteapta sa le rezolve altii problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.