pensionariPrimarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a oferit, joi, 29 august, persoanelor vârstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori şi un ajutor financiar. S-au bucurat de recunoştinţa autorităţilor locale, 20 de persoane care au împlinit 70 de ani, 12 persoane de 80 de ani, 3 persoane de 85 de ani, precum şi o personă care a împlinit 90 de ani, dar şi alte trei familii, care au ajuns la 50 de ani de la căsătorie. Edilul oraşului le-a prezentat vârstnicilor oraşului, care au ajuns la o vârstă respectabilă câteva dintre proiectele municipalităţii. “Vă informez că în această perioadă se desfăşoară lucrări la reţeaua de gaze, iar de anul viitor, sperăm ca preţul gigacaloriei să se reducă, odată cu racordarea tuturor centralelor termice la reţeaua de gaz. Vom avea alegeri şi la Asociaţiile de Proprietari, iar prin preşedinţii acestor structuri vreau să ajung în casele fiecăruia dintre dumneavoastră şi să cunosc în mod real problemele cu care vă confruntaţi. Mă voi implica, personal, ca aceşti preşedinţi să vă reprezinte interesele aşa cum trebuie. De asemenea, doresc să mai adaug faptul că transportul în comun va fi administrat de Primărie şi nu de acele firme private constituite într-o afacere pentru unii sau alţii. Vă asigur că lucrurile care se fac în oraşul nostru vor fi trainice”, a precizat edilul Cristian Radu. În cadrul discuţiilor cu vârstnicii Mangaliei, primarul a mai spus că alimentele pentru beneficiarii pachetelor lunare se vor distribui, în perioada 30, 31 – august, precum şi în zilele de 2,3,4 – septembrie. În zilele de 30 şi 31 august, distribuirea pachetelor este cuprinsă în intervalul orar 08.00-16.00, respectiv 10.00-14.00, iar pentru restul zilelor, programul de distribuţie este 08.00-16.00. Distribuţia pachetelor cu alimente se face în cele patru centre, după cum urmează: Sala de Sport a Şcolii Generale nr.1, situată pe Str. Matei Basarab, Cantina Grupului Şcolar Industrial Ion Bănescu din Str. Negru-Vodă,  Blocul C18 B, situat pe Str. Rozelor (FOSTUL METTEXIN) şi Căminul C10 Neptun, din Str. Aleea Steagurilor.

29 august 2013                                                                         Biroul de presă

7 COMENTARII

  1. Laudabil demersul, “grija” (cel putin afisata) fata de varstnici, dar mare atentie la “darurile otravite!”.
    Se cam apropie anotimpul friguros si cred ca vom plati tot atat de mult, sau chiar mai mult ca iarna trecuta la intretinere (datorita scumpirii combustibililor), iar primaria nu a rezolvat inca nimic concret. Incearca Raducu sa-si faca aliati (adica sa mituiasca) in randul varstnicilor, mai precis al pachetistilor, (cei mai “vocali” Mangalioti). Sa nu uite ca astia sunt doar cativa, ca in mangalia mai sunt si alte paturi sociale. Promite Giga-kalorie mai mica pentru la anu ?! Parca si anul trecut a facut aceiasi promisiune siii, nimic ! Gaze pe conducte parca era din primavara ? Acum se amana pana la anu’ ? Nu are bani pentru arzatoare noi pentru centrale, dar pentru barca a avut! Sa mai ia inapoi din ce a sifonat Tanase si altii si se rezolva.

  2. ,,De acest lucru se bucura de recunoştinţa autorităţilor locale si la Albesti, Constanta de la 1 ianuarie de anul acesta , toti varstnici care au implinit 80 de ani si de familile care au implinit 50 de casatorie unde au prilejul de a fi recompesati financiar ,ceea ce ne bucuram pentru ei si le dorim in continuare multa sanatate”
    Daca voi,intelegeti ceva din cele scrise mai sus, inseamna ca lb. romana s-a dus pe campii rau de tot; si nu este prima interventie cu pretentii de informare publica a individului cu pricina, semidoct si analfabet…avem o intreaga colectie dar probabil ca pupa cu botox si atinge binisor ,,sensibilitatili organelor competente” sau clipeste des si merge ondulat….Oricum, ca e prost,dar prost rau, este evident! Toplicene, macar nu mai folosi imaginile celor de la Mangalia TV cu adaugiri mincinoase si infecte! Te rog, frumos!

  3. Voua nu va place nimic; nici puiul de pomana, nici ajutorul pt. caldura, nici curatenia, nici munca…Ce bine va facea Ceausescu ca va tinea la obroc, dobitocilor, asta meritati. Sunteti niste hamesiti pomanagii si ne-ati facut Mangalia de tot rasul ca nu va place munca ci doar cerseala si barfa si descurcareala de doi bani; stati cu semintele intr-o mana si pet-ul cu bere in ailalta…Vai de copiii si de pacatele voastre de milogi.

  4. mai postac de servici, iesi din tura , doar nu lucrati non-stop si oricum dupa ora 16- bate vantu prin birourile voastre.

  5. pai mai afaceristule ratat; exista un program pt. bugetari dar daca voua nu v-a sunat ceasul dimineata ci doar taiati frunza la caini si pupati in cur contra terenuri, afaceri si alte nemeritate n-ai de unde sa stii…Si mai e ceva: in timp ce voi, patronii de carton sau de hartie(…)va zbarcoliti acum in chinuri ca a trecut vara si nu prea ati mai avut robinetul deschis la bugetul local, noi astia de stim sa traim frumos si onest, ne punem muraturile, facem planuri pt. Revelion, gandim la pensie….d;astea lumesti si normale nu amantlacuri, venin si smoala sufleteasca ( pt. cine are suflet, evident!). Chitaiti greierasilor, ca yok pomana, bre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.