[jwplayer config=”player” file=”http://youtu.be/VO8tYsr8q5M”]

 

Comunicat de presa – Primaria Mangalia

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, alături de parlamentarii Nicoale Moga şi Victor Manea, subprefectul Constanţei, Selamet Iucsel şi membri ai Consiliului Local Mangalia, au participat, vineri, la recepţionarea sistemului centralizat de termoficare prin alimentarea cu gaze naturale. Cu această ocazie, edilul oraşului a declarat că în acest moment, toate centralele din oraş sunt alimentate cu gaze naturale. “Până la sărbători va fi finalizat întregul sistem de retehnologizare din centrale, iar imediat după aceea, facem calculaţiile necesare şi demersurile la nivelul ANRSC pentru aprobarea reducerii preţului de producţie la gigacalorie”, a precizat Cristian Radu. Potrivit acestuia, reprezentanţii municipalităţii fac toate eforturile pentru a reduce preţul facturilor la căldură, către populaţie, încă din această iarnă, în baza aprobărilor din partea instituţiilor statului. De asemenea, primarul a mai spus că în perioada imediat următoare se va face o investiţie pentru branşarea la reţeaua de gaze a şcolilor şi spitalului municipal. Senatorul Nicolae Moga a declarat, la rândul său, că Mangalia a făcut un pas uriaş în ultimul an, întrucât în iarna 2011-2012 oraşul nu avea căldură, iar într-un timp aşa de scurt s-a reuşit soluţionarea problemei şi alimentarea centralelor termice cu gaze naturale. Pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect, primarul oraşului a ţinut să mulţumească  ambasadorului României la Sofia, conducerii Ministerului Economiei, parlamentarilor Nicolae Moga şi Victor Manea, precum şi membrilor CL Mangalia. Cei prezenţi la evenimentul de la Mangalia au vizitat una dintre centralele termice pentru a inspecta modul în care se face alimentarea cu gaze naturale şi noua tehnologie de producţie a gigacaloriei. Cu această ocazie, primarul a mai spus că la nivelul municipalităţii se lucrează la un proiect privind acordarea de subvenţii la încălzire în funcţie de veniturile fiecărei familii.

7 COMENTARII

 1. Ca si în vară, și acum discuțiile despre gaze au fost monopolizate de Moga și mai nou de Manea. Moga se agită pentru banii lui, că doar are afaceri și în acest domeniu, dar Manea e pus de umplutură, să pară că mișcă și el prin Mangalia. Moga putea să pară dezinteresat de ochii lumii. Din păcate, Cristi e trecut la și alții, dar acesta este stilul PSD-ist. Se întind ca molima și ies ca păduchii în frunte.

 2. peste tot numai PSD….nu e de mirare ca ne merge asa de “bine” – critica regimul trecut unde tot PSD era canceru n mangalia de parca ei nu s tot PSD isti TOTI……intelege cineva ceva sau da bine sa critici regimul trecut ca si cum ei sunt facuti din alta masa acum … 🙂

 3. domnule primar multi din astia au decimat mangalia si au facut multe prostii in oras…suntem inconjurat numai de psd isti…sper sa va pastrati pozitia politica.
  Cand este vorba de asumarea meritelor vin toti si ies din gaurile de sobolan cand pana acum nu le am auzit gura la vre unu. , adevaru ca meritu nu e a niciunuia …practic noi cumparam gazul de la bulgari ca orice alt produs de la magazin si era si normal sa vina ofertanti si pt orasul nostru care oricum este in urma a 60% din Romania care au gaze de acum 20 de ani…au bagat ei gaz ne au facut fericiti cu praf in ochi.
  Reamintesc ca juma din Mangalia inca nu avem apa calda la robinet in 2014 nea Moga si nea parlamentarii lu peste….in fine…politicieni de carton

 4. D-lr primar , incercati sa instaurati respectul fata de contribuabili la bugetul Primariei si cinstea in institutiile orasului chiar daca-i si termoficarea . Incercati cu ajutorul justitiei sa eliminati pe cat puteti elanul afacerilor ilegale , asa zisele contracte – afaceri cu baietii destepti [ cred ei ] .
  D-le , D-na XXX , nu numai in Mangalia ci in toata Romania politica a devenit o caracatita , bratele fiind partidele cu doctrine diferite dar care cauta aceeasi hrana : puterea si ciolanul . Noi nu avem politicieni ci doar afaceristi , un exemplu : tata-l pesedist , mama liberala iar copilul democrat deci mereu , pleaca ai vostri vin ai nostri , noi suntem singurii care ramanem !

 5. Masa de sedinta este in forma de cosciug…oare se pregatesc sa ingroape Mangalia in gaze de sist? – asta ca o metafora dar e hidoasa rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.