13 COMENTARII

  1. Buna seara, cum va pot trimite cateva poze din dormitorul meu?Poate ca daca vom posta toti poze din apartamentele distruse in care locuim o sa reusim sa-i facem sa plateasca pe nemernicii care-si bat joc de munca si de sanatatea noastra.

  2. In luna lui ianuarie am avut căldură 5-6 zile, iar întreținerea a venit 420 RON Pentru ce plătim pentru frigul din case?

  3. ala numesti tu apartament mucegait?…sa iti fac poze eu sa vezi “muschiul” de pe tavan…sa vezi picaturile de pe tavan…sa vezi apa de sub sifonier….sa vezi fisurile in pereti de la mucegai si negreala de pe paharele din bucatarie si haine mucegaite din sifonier…sa nu mai zic de incaltamintea care sta pe incaltator si care este umed in interior….sunt niste nesimtiti ca nu ne dau caldura …. HAIDETI SA PORNIM MAREA DEBRANSARE si sa ne punem toti centrala termica si atunci nu vom mai avea centrala in mangalia si nu vor mai avea ce sa ne fure

  4. daca de debransam si ne punem centrale de apartament ce smecherie facem?tragem gaze care tot a lu tusac sunt si daca nu o sai platesti pretu care vrea el iti inchide robinetu si gata.trebe sa ne adresam primului ministru sa gaseasca o solutie pentru rezolvarea caldurii la mangalia ca prefectu ori nu e bun de nimic ori e pe mana cu ei.

  5. Sa nu mai zic ca eu m-am trezit cu chiata la geam sa de frig este in casa,haideti oameni buni sa depunem plingeri peste tot ca isi bat joc de noi astea de la Callatis.

  6. Nu stiu de ce tot spuneti ca azi se termina caldura . La noi (centrala 10) s-a terminat de ieri (duminica) ora 14. Sau noi suntem cartierul de rezistenti si nu ne mai trebuie? Singura solutie e sa ii dam in judecata prin intermediul asociatiilor de proprietari.Daca nu, resemnati-va sistrangeti bani la vara sa zugraviti apartamentele ca vad ca nimeni nu misca nimic

  7. parerea mea este ca,contractul cu firma callatis therm e facut prea bine incat nimeni nu poate sa le faca cv si nu prea se doreste.Interese meschine.

  8. AR TEBUII SA NE STANGEM SI SA MERGEM LA PRIMARIE PESTE EI CA ORICUM DACA STAM IN CASE SI RABDAM DE FRIG NU FACEM NIMIC SA MERGEM SI SAI FLOCAIM PE NENOROCITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.