Alegerile locale din 27 septembrie vin cu surprize: Mohammad Murad, spre exemplu, a decis să candideze la Mangalia, după ce inițial spusese că țintește scaunul de edil al Constanței.

Pe data de 20 august Mohammad Murad a susținut o conferință de presă la Mangalia, în cadrul căreia a explicat motivele candidaturii sale (detalii AICI) și a făcut referire și la europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, despre care se știe că îi este prieten.

„M-am consultat cu dânsul ca prieten, nu ca om politic. I-am explicat proiectul meu. A fost foarte încântat. Ca opinie politică, probabil că are politica partidului liberal. Suntem prieteni, a fost aici acum câteva zile, am vorbit de toate. L-am rugat să nu se implice public. E normal să separăm lucrurile”, a spus Murad.

Acestea fiind spuse, s-a speculat că Rareș Bogdan l-ar susține pe Mohammad Murad, în detrimental candidatului PNL la Primăria Mangalia, actualul primar Cristian Radu.

Constactat de Focus PressRareș Bogdan a precizat clar că el susține toți candidații PNL la primării și că nu amestecă prietenia cu Mohammad Murad cu chestiunile legate de partid.

“Eu sunt prieten cu Mohammad Murad, dar fac parte din Partidul Național Liberal, nu am cum să îl susțin, dar mi-ar fi făcut plăcere să candideze de la PNL. La Mangalia primarul Cristian Radu face parte din partidul liberal, nu am cum să mă duc să îi fac campanie lui Moha, dar este prietenul meu și vorbim ori de câte ori mă sună”, a declarat Rareș Bogdan. Îl aștept pe Moha după alegeri în PNL. Suntem în campanie acum, sunt în PNL, susțin candidații PNL. La Mangalia susțin candidatul PNL la primăriea adăugat Rareș Bogdan. Adică, îl susține pe Cristian Radu.

Continuarea pe focupress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.