RAJA Constanța lansează concursul de pictură și desen “Apa este viață!”. Premiile puse în joc sunt laptopuri, tablete, console Nintendo și vouchere la librăria Cărturești

0
296
RAJA Constanța a anunțat lansarea unui concurs captivant pentru elevii din județul Constanța, intitulat “Apa este viață!”. Acest eveniment vine în contextul marcării Zilei Mondiale a Apei 2024, cu tema provocatoare “Apa pentru Pace”.

Tema Zilei Mondiale a Apei pentru anul curent, “Apa pentru Pace”, vine cu o invitație la reflecție asupra rolului crucial al apei în menținerea stabilității și prosperității lumii noastre. Lichidul vital devine astfel un ambasador al păcii, iar elevii din județul Constanța, cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, sunt chemați să-și exprime viziunea și creativitatea prin intermediul artei.

Perioada de desfășurare a concursului este între 06 februarie și 22 martie 2024, iar înscrierile sunt acceptate în intervalul 07 – 27 februarie 2024. Lucrările trebuie să fie transmise în format JPEG/PNG sau PDF, iar fiecare participant trebuie să completeze și să trimită o Declarație de consimțământ parental, respectând condițiile și regulile stabilite în Regulamentul concursului disponibil pe pagina de Facebook RAJA și pe site-ul www.rajac.ro.

Lucrările înscrise vor fi prezentate într-o expoziție virtuală pe pagina de Facebook RAJA S.A. începând cu 05 martie 2024, în două albume separate pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani și 12-16 ani). Publicul este invitat să voteze lucrările preferate până în data de 17 martie 2024.

După încheierea perioadei de vot, primele 25 de lucrări votate din fiecare categorie vor fi evaluate de către o comisie de jurizare, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 22 martie 2024, Ziua Mondială a Apei, pe pagina de Facebook RAJA și prin e-mail sau telefon.

Premiile oferite constau în laptopuri, tablete, console Nintendo și vouchere la librăria Cărturești, recompensând efortul și creativitatea participanților.

Calendarul concursului este structurat astfel:

  • 06 februarie 2024 – lansare Concurs;
  • 07 – 27 februarie 2024 – înscrierea în Concurs a lucrărilor;
  • 28 februarie – 04 martie 2024 – colectarea și pregătirea lucrărilor pentru postare;
  • 05 – 17 martie 2024 – Start vot! (acumulare voturi);
  • 18 – 21 martie 2024 – verificarea respectării condițiilor de participare la Concurs, jurizarea celor mai apreciate lucrări votate de public și validarea câștigătorilor;
  • 22 martie 2024 – anunțarea câștigătorilor pe pagina de facebook / informarea câștigătorilor pe e-mail sau telefonic;
  • 25 martie – 05 aprilie 2024 – premierea câștigătorilor.

RAJA Constanța încurajează participarea activă a elevilor și invită publicul să susțină această inițiativă, contribuind la promovarea conștientizării cu privire la importanța resurselor de apă pentru un viitor durabil și pașnic. Detalii suplimentare și regulamentul concursului sunt disponibile pe pagina de Facebook RAJA S.A. și pe site-ul www.rajac.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.