primaria mangalia candidati•Potrivit unui sondaj realizat la comanda Cuget Liber, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, Cristian Radu (PNL) ar câştiga Primăria Mangalia cu 40,9%. 

• Pe locul doi în opţiunea electoratului se clasează Paul Foleanu (PSD), care ar obţine 32% din voturi 

Primăria Mangalia a fost, dintotdeauna, o redută greu de cucerit, indiferent de numele candidaţilor. Dovadă stau şi ultimele alegeri locale, de acum patru ani, când a fost nevoie de repetarea scrutinului, o manevră prin care câştigătorul de atunci,  Zanfir Iorguş, a fost detronat din funcţia obţinută în primă fază de independentul Cristian Radu.

Luptele continue dintre primar şi majoritatea din Consiliul Local au tras oraşul înapoi cu zeci de ani, dovadă a ceea ce este şi cum arată Mangalia astăzi: proiecte blocate, scandaluri, lipsa unei strategii coerente de dezvoltare. Sub auspiciile acestei atmosfere începe să se contureze cu tuşe din ce în ce mai apăsate şi cam-pania electorală şi alegerile din această vară.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda Cuget Liber, actualul primar al oraşului, liberalul Cristian Radu, ar avea prima şansă să câştige funcţia de primar, însă cursa electorală nu se anunţă deloc uşoară. 

Luptă strânsă pentru scaunul de primar

Conform sondajului realizat de COMPAS – Centrul pentru Studiul Opiniei Publice şi Marketing, la comanda Cuget Liber, în cursa pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia, Cristian Radu (PNL) conduce cu 29,8% din voturi, urmat de Paul Foleanu (PSD) cu 23,3% din intenţiile de vot, din totalul eşantionului. Al treilea clasat, candidatul Mişcării Populare, Constantin Bârbora, înre-gistrează un procent de 8,2% intenţii de vot din totalul eşantionului. „Bătrânul” Ion Mincă (PRM) ar obţine 3,6%, Sorin Mihai (UNPR) – 2,5%, Leonard Tănase (ALDE) – 1,8%, alţi candidaţi – 3,6%. De asemenea, 10,6% dintre respondenţi nu s-au hotărât, în timp ce 16,6% au anunţat că nu vor merge la vot.

Citeste integral pe Cugetliber.ro

2 COMENTARII

  1. Daca Lucian Visa doreste sa fie lider de opinie sa respecte in primul rand cititorii si sa fie impartial, asa pentru credibilitatea lui! Stie el ce vreau sa spun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.