[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131110protest.mp4″]

4 COMENTARII

  1. Ei si spun ce-i din primarie, CHEVRON as vede de lucrari atat timp cat au acceptul primariei Mangalia, cainii latra ursu as vede de treaba; A facut Radu vreun demers ? ptr. DA stim; A rezolvat ceva cu cainii maidanezi? sant din ce in ce parca mai multi si mai infometati, pana acum a mers turismul avea de unde manca sa vedem de acum incolo, noroc ca nu s-au schimbat cutiile de gunoi de pe strazi si sant destui puturosi ce-si depoziteaza gunoiul menajer in ele pe strazi ori le arunca dimineata cand pleaca la servici unde apuca; HALAL DEMOCRATIE SI GRAD DE CULTURA IN ACEST ORAS MANGALIA, POLITIA LOCALA DOARME si primaru la fel, cand se trzeste se gudura ca a facut kk ce nu au facut cei dinainte.

  2. macar scrie corect daca tot te-ai apucat sa dai lectii! “AS VEDE” (la inceputul cuv. nu se pune a ci i) plus altele…)cu greu se poate intelege textul tau! Asa ca las-o mai moale cu “gradul de cultura”…
    Si-apoi iar o dati cu cainii frate, cand va plictisiti o dati cu cainii si cu gunoaiele. Sa te vad cand NU o sa mai ai apa potabila in oras te vei duce la servici sau la serviciu? si atunci tot de caini si de gunoaie sa vorbesti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.