[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120413protest.flv”]Protestul angajatilor Callatis Therm continua

6 COMENTARII

 1. Mari NEMERNICI.Cum este posibil sa te prezinti la serviciu si sa nu fii retribuit !!!!! Merita sa-si faca legea singuri,, luat de gat,acest Nichitas. E mare pacatos.Vin sarbatorile si acesti oameni si-au facut si ei niste calcule,,,nici macar strictul necesar nu-l au asigurat.

 2. Acest Nichitas a preluat aceasta firma cu ajutorul “iubitului” nostru primar Mihai Claudiu Tusac . Amandoi sunt doi nenorociti care vor sa falimenteze orasul de tot .

 3. Iorgus si Tusac, doi talhari fara scrupule. Ma mir ca mai au tupeul sa candideze dupa jaful pe care l-au facut in Mangalia.
  Apoi mai candideaza:
  – Munteanu, fiul militianului (cu acelasi nume, fireste), chipurile independent, dar de fapt omul PSD-ului, rezerva in cazul in care Tusac nu ar avea succesul scontat.
  – Cristian Radu, fost sef al garzii financiare, un alt nenorocit care se declara independent, dar e sustinut de PNL. (Fapt dovedit).

  Asa vor ei sa castige alegerile, mintindu-ne inca de la inscriere in campanie ??? RUSINE BA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.