[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20131103protest.mp4″]

Protest autorizat al cetatenilor din Mangalia impotriva poluarii prin fracturare hidraulica

12 COMENTARII

 1. ASTAI TOATA MANGALIA ? SAU MAJORITATEA ? PLECATI ACASA CA NU AVETI NICI O SANSA !!!
  TRAIASCA GAZELE DE SIST SI EXPLOATAREA LOR ! MULT SUCCES CHEVRON !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. pe-aici apar postacii inainte de sustinatori :)) Prietene “joe”…SUNTEM ACASA…si ACASA la noi vin unii care o sa ne lase mult mai rau decat ne-au gasit! Si tie iti doresc succes la cumparat apa carne si legume din plastic, de la supermarketul tau preferat 😉 … daca nu ne “trezim” c-un cutremur intre timp

 3. Trimite-ti urgent o echipa in Padurea Hagieni, localitatea Hagieni, comuna Limanu. Au intrat cu sondele in mijlocul padurii si au defrisat padurea, desi nu este permis. Au aamplasat sondele in mijlocul padurii departe de ochii lumi si nimeni nu stie nimic. Au defrisat padurea tinand cont, ca aceasta face parte din rezervatia naturala Hagieni deci este strict interzis de lege. Sper sa prezentati URGENT o stire legata de acest fapt.

 4. Primul idiot care a scris, asa zisul Joe e doar un frustrat. Nu a reusit sa faca ceva in viata si acum se razbuna pe cei din jur. Nu are puterea de a face ceva bun si are prea multa ura si prostie sa faca un lucru benefic. Cand se uita in stanga si dreapta nu vede decat dusmanii care-i iau banii. Sub categoria manelarilor. Din pacate in Mangalia s-au adunat cam multi din genul asta de oportunisti care au venit pe aici la furat de sezon estival. Ma bucur daca raman cu capul sus in Mangalia 100 din cei peste 20-30.000 de locuitori care puteau sa iasa in cele 3 duminici. Oricum vine frigul ….iar ei nu au iesit nici la 30 de grade. Nu sunt mici, nu e bere si nu au vazut steaguri colorate politic.

 5. pot sa spuna ca-ti or vrea ce-or vrea: sustinatorul acestor dezastre in legatura cu Chevron este chiar Radu Cristian, sa iasa in fata si sa jure ca nu este de acord, il doare exact in fund, pe el il doare de buzunar nu de ce vor oamenii. A rezolvat ceva cu cainii ? ce-a rezolvat pentru oras in afara de gaze ? Am spus si spun de n.n. ori pe sos. principala sant toberoanele alea de gunoi unde pun tonti nemernicii gunoiul menajer in ele de unde cainii imprastie si lasa de dorit, iar ce-i ce-si scot cainii la plimbare ai lasa sa-si faca ne4voia peste tot, de ce nu-i impune-ti taxe la acesti mari iubareti de caini ?

 6. pe net toti tipa, sunt o gramada…dar in strada??? acolo in strada sa va vad…azi la casa de cultura cam putini. Au venit oameni din limanu la protesc si cei din mangalia dorm?

 7. Imi pare rau dar asta este adevarul:
  la Caracl sa rasturnat caruta cu prosti
  dar se pare ca la Mangalia sa rasturnat u tren cu 10000 de vagoane cu prosti
  ASTA ESTE ADEVARUL. MULTA LUME STIE DAR STA IN CASA NE MERITAM SOARTA

 8. Luati legatura cu cei din Bucuresti Brasov Cluj ce demonstreaza impotriva Rosiei Montane si gazelor de sist.
  Astfel ve-ti fi ajutati daca aveti nevoie, si invers.
  UNIREA face PUTEREA.

 9. “stimati” tastaturisti
  multumim pt sfaturi dar mai iesiti si in strada!
  Ion, te rog compara populatia Brasovului= 500.000 cu populatia Mangaliei= 30.000
  acum fa te rog calculul cu oamenii din strada!
  vei observa cu stupoare ca tot cam aia e…
  Asta nu inseamna ca nu-mi pare rau ca suntem atat de putini in toata tara si ca mai sunt atatia de “joe” din spatele perdelelor.

 10. PROSPECTIUNI S.A are sediul la Adresa: Str. CARANSEBES 1 Localitate: BUCUREŞTI Judet: MUNICIPIUL BUCUREŞTI; si mai are un PUNCT LUCRU in BUZAU – Adresa : Hangarului 1 – Localitate Buzău, Judet BUZĂU. Stare societate : DIZOLVARE CU LICHIDARE(RADIERE) din data 01 September 2010. Nr. Registrul Comertului: J40/4072/1991. Deci e o societate facuta pe vremea F.S.N.-ului aflata in lichidare, sustinuta de justitie prin tergiversare de procese ca alta solutie nu au, care se vrea mentinute in viata de guvernul ponta II. Punctul de lucru din Buzau in fapt are rol de “FIREWALL” pentru societatea pe actiuni. E o smecherie mai veche a F.S.N.-ului folosita pentru firmele suveica, “privatizate” de Ion Ilici Iliescu dupa 1990 care au intrat in actiune acum sub masca de lichidare sa distruga resursele romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.