PROIECTUL FOTOGRAFIC “IUBESC…” – TURNEUL NATIONAL

0
55

marta-popescuCe iubesc românii?

Ziarele nu o spun. Televiziunile n-o arata. Pe strada ne grabim prea tare ca sa mai observam ceva. Si totusi, toti avem dramul nostru de iubire pentru cineva, pentru ceva. Iar atunci cand toti ne adunam ca sa spunem tare si raspicat ce iubim, dramul acela de iubire se transforma in ceva colosal ce ne ravașește, ne unește și spune despre noi cine suntem… ce iubim.

După un eveniment reusit in Bucuresti si foarte mult entuziasm, Proiectul fotografic IUBESC isi urmeaza cursul firesc si porneste intr-un turneu national in 8 localitati. 8 zile in care oamenii vor uita tot, mai putin ceea ce iubesc.

Acum 2 ani, tanara fotografa Marta Popescu si-a invitat prietenii in studio pentru a spune ce iubesc. Fiecare a scris pe foaie cuvantul care il reprezinta si asa s-a nascut proiectul fotografic care un an mai tarziu a adunat 1500 de oameni la primul eveniment in Bucuresti.

In urmatoarele 2 luni Marta Popescu va strabate Romania in lung si-n lat pentru a surprinde oamenii asa cum sunt: liberi, nebuni, timizi, indrazneti, creativi, sinceri. Pozele din editiile trecute pot fi vizualizate aici: https://www.facebook.com/proiectuliubesc . Dupa sedinta foto, fiecare eveniment se va termina in zori, cu o petrecere.

La finalul turneului, evenimentul se va intoarce in Bucuresti pentru o expozitie si lansarea albumului fotografic cu cele mai reusite poze.

Datele si locatiile evenimentelor sunt:

25 mai – Iasi – Club Zona Party Space

1 iunie – Cluj – Club Boiler

8 iunie – Tg Jiu – Club Belfast

15 Iunie – Craiova – Club Craiova Veche

22 iunie – Timisoara – Club Madness

29 iunie – Sibiu – Music Pub

6 iulie – Brasov – Goha Studio

13 iulie – Vama Veche – Club Goblin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.