Proiect umanitar inițiat de Asociația Umanitară Solidarity Children în parteneriat cu Școala Gimnaziala “Gala Galaction” Mangalia

0
638

La sfârșitul săptămânii trecute, membrii asociației ”Solidarity Children”, împreună cu o parte din elevii clasei I C de la Școala Gimnazială “Gala Galaction” Mangalia, însoțiți de părinți și de doamna prof. înv. primar Elfride Chiriac, au fost în vizită la copiii de la Casa de Tip Familial “Callatis” Mangalia pentru a le dărui, în avans, cadouri pentru Ziua Copilului.

Cadourile au constat în: rechizite școlare, dulciuri, alimente și multe zambete din partea acestor micuți și frumoși elevi. Cadourile au făcut parte din programul SNAC derulat periodic de Școala Gimnaziala “Gala Galaction” Mangalia.

Emoțiile și zâmbetele au fost din belșug astăzi și cu siguranță astfel de acțiuni vor exista și pe viitor în beneficiul copiilor din Casa. Recunostinta si multumirile noastre se îndreaptă atat catre acesti elevi buni si parintii lor care îi cresc atat de frumos dar si catre cadrele didactice care ii invata sa daruiasca prin proiectele social-scolare initiate in cadrul unitatilor de invatamant. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, a precizat Daniel Filon, președinte Asociatia Umanitara Solidarity Children.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.