mihai sorinInspector adjunct in cadrul Inspectoratului Judetean Constanta si fost director al Scolii nr. 5 Mangalia, profesorul Mihai Sorin este candidatul UNPR pentru fotoliul de edil al Mangaliei.

“Sunt convins că decența și seriozitatea au șansa de a se impune, chiar dacă pare din ce în ce mai greu într-o lume ce pare că își pierde valorile. Normalitatea este un concept impus de majoritate, dar important este cine influențează majoritatea. Putem să o facem, căci suntem hotărâți! Tinerii sunt purtătorii idealurilor la care pot adera cei care au renunțat să mai spere, care s-au resemnat”, a specificat Mihai Sorin pe contul de facebook.

Desemnarea acestuia a starnit o serie de speculatii, scrie Replica, cum ca si PSD ar urma sa ii sustina candidatura, cu toate ca social-democratii merg pe mana consilierului Paul Foleanu. Presedintele UNPR Constanta, George Lipoveanu, a declarat ca, daca din sondaje reiese ca Mihai Sorin are mai mari sanse, nu este exclusa varianta ca PSD sa sustina candidatul UNPR.

6 COMENTARII

  1. Da, seriozitate in meseria lui, dar ingust la minte in rest si destul de obtuz. Acum vad ca a imbracat blana de oaie, dar nu il vad in stare sa conduca un oras sub nicio forma, plus ca a fugit de la PNL unde se „incuscrise” chiar cu Radu. Discipolul isi tradeaza profesorul si este tot traseist umbland dupa functii si preamariri.

  2. Cel mai bun si respectuos diriginte pe care l-am avut vreodata!
    Aveti votul si respectul meu domn diriginte , succes!!

  3. Mangalia merită să aibă la conducere un om de cultură şi, dintre toţi candidaţii, dl profesor este cel mai bun. Sper sa fie cu noroc şi după alegeri să revenim la normalitate. Este o şansă pentru tinerii noştri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.