Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a deschis oficial, vineri, festivalul Zilelor Recoltei, care se desfăşoară în Portul Turistic al oraşului, în perioada 28-30 septembrie. Cu aceeaşi ocazie, s-a ţinut o slujbă în cadrul căreia preoţii au binecuvântat recoltele aduse în Mangalia de producători din Dobrogea, dar şi din alte regiuni.

În acest an, la festival sunt prezenţi peste 50 de comercianţi care expun produse agro-alimentare tradiţionale, mustării, produse de peşte, legume- fructe, artizanat şi produse vestimentare specifice diferitelor zone ale ţării.
“Este un eveniment cu tradiţie pe care încercăm să-l adaptăm nevoilor curente ale cetăţenilor. De aceea, la Zilele Recoltei sunt prezenţi producători, care practică preţuri corecte, aşa cum din păcate nu se întâmplă, încă, în pieţele din oraş”, a subliniat primarul Mangaliei. În discuţiile cu cetăţenii prezenţi la eveniment, el a dat asigurări că municipalitatea se va implica direct
pentru atragerea producătorilor în pieţe şi eliminarea intermediarilor.
Totodată, Cristian Radu i-a informat pe locuitorii oraşului despre demersurile municipalităţii privind furnizarea agentului termic în iarna care urmează, acţiunile de sterilizare a câinilor fără stăpân, extinderea locurilor de joacă şi a terenurilor de sport din Mangalia.

2 COMENTARII

  1. Vreau sa stiu daca un caine sterilizat, ma poate musca !!! Hai ca numai rezolvata nu-i problema cainilor,avem frica de copii care merg la scoala,,, de nu va spun !

  2. “extinderea locurilor de joacă şi a terenurilor de sport din Mangalia” ???cum prin retrocedarea unei parti din parcul Diana nu stiu cui strain care pretinde ca are dreptul??? asa se extind parcurile? dece nu ia dat teren echivalent in alta parte si sa lase parcul in pace…dupa ce au crescut pomii de fac umbra si racoare vara…de se adunau multi cetateni cu copii, batrani, etc… pot sa zic ca parcul Diana este singurul parc al mangaliei, cel de la Presindet deja e istorie sau o simulare de parc ( o parte a devenit teren de golf care e cam de forma, o parte cu cascarabeta pt pensionari care o puneau pune in alta parte, partea cu locul de joaca pt copii inchis e ok, si a mai ramas 2mici alei…asta e parc?) restul de parcuri ??? mai degraba locuri intre blocuri unde nu sa putut construi si ar putea devenii oaze verzi…dar cand ??? cand intram in morminte? sau si acolo vor rasazii mici case, vile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.