[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20140126anl.mp4″]

6 COMENTARII

  1. va spun eu dc este apa in case..pt ca blocurile ANL nu sunt izolate termic. asta e cauza..la fel si la blocurile de pe ALBATROS,SIRENEI.. care au apartamentele catre marea neagra( est) a fost jale fratilor.. aintrat apa prin pereti..si asta pt ca nu este niciun bloc izolat (de primaria mangalia.. cum s-a promis..vraja marii negre)

  2. Problema apei in apartamentele ANL nou construite,in subsolurile blocurilor,in parcari si in zonele invecinate acestora arata felul cum acestea au fost construite.Lucru de mantuiala cu bani multi,profit maxim al constructorului si familii care se chinuie sa duca un trai decent in aceste locuinte de care toata lumea stie cum sunt dar nimeni nu face nimic sau nu vrea sa faca nimic…..Suntem in romanaia,de ce mai ne facem sperante pentru tara asta este mult prea tarziu sa se mai faca ceva,pacata ca locuitorii ei se chinuit din cauza catorva ce ne conduc prost.

  3. deci pe aceste apartamente se cer 25.000-30.000 euro!!!????cum sa dea oamenii acesti bani , pentru aceste apartamente facute de mantuiala in anul 2010??????

    de aceea se doreste o evaluare cat mai reala a acestor locuinte si scaderea din pretul lor , a tuturor deficientelor constatate , precum si plata in rate lunare si la valoarea lor reala!!!!

    PRESEDINTE ASLBTR ROMANIA

  4. Daca esti vreun pui de bani gata cred k iti permiti sa vorbesti asa , insa daca nu ai trecut prin asa ceva nu ai de unde sti cum e sa astepti ani pentru o locuinta …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.