Noutăți pe scena politică din România. Cu aproximativ două luni înaintea alegerilor parlamentare, partidele Pro-România și ALDE fuzionează, astfel încât la alegeri vor prezenta candidați comuni.

Potrivit președintelui PRO-România la nivel județean, Mircea Dobre, s-a luat această decizie pentru a lupta împotriva actualei puteri.

Facem această fuziune pentru binele cetățenilor României, deoarece am avut o colaborare bună în proiectul 2012 – 2015, între partea liberală cea corectă, care reprezenta, într-adevăr liberalii, atunci când s-a construit Uniunea Social Liberală. Noua formațiune va avea denumirea <<PRO-România Social-Liberală>>. Este un partid care a luat naștere în primul rând și din cauza situației dificile în care a fost dusă România, în situația de criză actuală, indiferent că vorbim despre criza economică, în Sănătate sau Educație, de aceea ne unim forțele astfel încât să luptăm împotriva celor care guvernează în acest moment, respectiv de la PNL, USR și PMP”, a declarat pentru Focus Press, Mircea Dobre, președinte al filialei Constanța a PRO-România.

Întrebat dacă vor avea candidați comuni pentru parlamentare, acesta a confirmat.

Vom avea candidați comuni, pentru că nu vom avea alianțe. Alianțele se puteau face până pe data de 15 (septembrie – n.r.)”, a mai declarat Mircea Titus Dobre.

sursa: focuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.