Primarul vrea sa ingroape ghenele de gunoi in Mangalia, speram sa nu ascunda si “gunoiul sub pres”

9
67

9 COMENTARII

  1. da este foarte bine gandit dar si cu ajutorul locatarilor ar putea face mult mai multe pentry noi toti ,tinetio tot asa dom primar,

  2. mai intai ar trebui sa ne civilizam,noi toti,locuitorii acestui oras,sa invatam ca resturile menajere se pun in tomberoane si nu langa,molozul scos de cetateanul nou improprietarit si aruncat la 1 metru de ghena iar mucurile de tigari din scrumiera masinii nu scuturate in parcarea blocului! pana nu ne civilizam si nu vom avea spirit civic asa vom fi,niste imputiti!!

  3. Aveti dreptate Domnule Primar ,cred ca trebuie mai intai sa se civilizeze lumea si apoi vom avea curatenie ,dati amenzi la cei ce arunca gunoiul aiurea pe langa ghena si tiganilor caci umbla prin gunoaie si arunca totul pe jos.

  4. In sfarsit se misca ceva in Mangalia, dar daca nu invatam si noi cetatenii ca avem si obligatii nu doar drepturi si o lasam mai usurel cu pomana si punem mana sa ne mai si gospodarim riscam sa avem din nou clanuri de cartier, orasul sa para mort si noi, continuam sa ne plangem. Nu moare nimeni daca acum , toamna, asa rece cum este aduna frunzele de prin fata garajului, isi sapa gradinita din fata blocului, nu mai arunca ciosvarta de la etaj si mucul de tigara in pachetul gol…..si in general daca ne pasa pana la urma de noi si de sanatatea noastra, nu mai zic de imagine.

  5. in germania primaria iti da 3 suluri de saci lunar gratis ca sa ai in casa sa iti pui gunoiu menajer la gunoi menajer…plasticu la plastic si hartia la hartie….si orasu e foarte curat…la noi.,…au incercat ceva de genu cu tomberoanele….sa punem plastic la plastic si gunoi la gunoi…dar cand vedeai ca vin sa ridice gunoiu si arunca totul la un loc…te demoralizeaza….daca noi nu facem…de unde sa vrem?

  6. Nu trebuie sa asteptam sa ne dea primaria totul. Trebuie sa facem ceea ce trebuie si pe cont propriu. De ce mereu trebuie sa avem pe cineva sa ne mane de la spate? Nu merge din prima, incercam pana reusim.

  7. Da, foarte corect! Sa nu asteptam de la primarie (sau altcineva) sa ne dea saci de gunoi, sau sa sorteze gunoiul in locul nostru. Asta nu le putem cere, dar le putem cere multe altele:
    De exemplu sa isi instruiasca gunoierii ca acolo unde s-a depozitat separat plasticul, sticla, etc., sa le transporte separat, sa nu le amestece in aceiasi masina asa cum procedeaza in prezent. Apoi sa ia masuri pentru respectarea legii europene care interzice cresterea animalelor (cai, porci, etc.) in oras. Pe langa faptul ca deranjeaza vecinii prin zgomot si mirosuri, mai arunca si gunoiul de grajd langa pubelele de la blocuri. Ma intreb daca tot asa vor proceda si cand vor fi ingropate pubelele ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.