Primarul Radu Cristian: Inaugurarea Clubului Nautic Callatis

8
96

8 COMENTARII

  1. exact de club nautic aveam nevoie in mangalia ! suntem atatia proprietari de ambarcatiuni incat asta lipsea! faceti dracu locuinte si dupa aia spargeti va in figuri cu tot felul de rahaturi cu investitii si dobanzi la credite papusari de 2 lei!

  2. e, cum sa faca milioane…UE da banii si romanu ridica la pretul de 3 ori mai mare ca asa merge treaba. Fonduri pentru locuinte si parcari nu se puteau contracta? Astea s prioritatile oare?

  3. O constructie urita in care am vazut o sala de conferinte si vreo doua birouri; restul e cu camere de cazare pentru smecherii de la Clubul nautic !Ce alteva sa fie ? Bravo, domnule primar, inca o realizare a mandatului tau !

  4. Cladirea asta anapoda acopera frumusete de terasa. Taverna Piratilor. Pot sa desfiinteze terasa ca in loc de port nu se vede decat aceasta constructie total inutila, dar extrem de costisitoare. Aruncam banii UE pe geam sau in apa!

  5. De acord cu toate comenturile,totusi sa asteptam inca o luna,doua sa vedem utilitatea acestei cladiri?Daca e cu salii de conferinte si doua mese de biliard atunci e clar.

  6. smecherii cu iahturi au unde sa stea,populatia in frig in case la iarna sau pe strada sa-i manance cainii.asta are tupeu,i se mai spune primar in timpul zilei.eu face de toate numai pentru populatie ..nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.