Se pare ca noul primar vrea sa actioneze diferit fata de predecesorii sai. Sincer asta asteptam si noi de la el. In ceea ce priveste festivalul de muzica Mangalia sau Callatis , oricare ar fi numele, primarul nu doreste sa mai scoata bani din bugetul local. Astfel el alege calea cea simpla si corecta, cautand sponsori pentru manifestarile artistice. Noi ii uram succes si speram ca va proceda identic si cu echipa de fotbal care inghitea peste 38 de miliarde de lei vechi numai anul trecut si acum se plang ca au ramas fara bani. Unde au disparut ? Trebuie sa intelegem ca avem de ales intre supravietuirea la iarna macar 3 luni pe un buget limitat si a da cu piciorul in basica rotunda cu 38 de miliarde in ea timp de 90 de minute.

6 COMENTARII

  1. macar de-ati fi in stare sa cititi un buget de venituri si cheltuieli inainte de a va apuca sa scrieti ceva. unde ati vazut voi 38 de miliarde in 2011?

  2. uita-ti-va pe mangalia.ro la bugetul pe 2011 poate va mai luminati si voi si nu mai scrieti articole in functie de ce auziti la coltul blocului
    cap 67.02.05.01= 1.041.000 lei
    suma de 3.800.000 lei include si Intretinere gradini publice, parcuri, zone verzi, baze sportive si de agrement – 2,850,000 lei

  3. Se pare ca si la postul vostru tv se foloseste acelasi criteriu de angajare ca si cel folosit de tusac, cred ca stiti si voi care e ala sau poate nu.

  4. Eu inteleg ca oricine are acces la site-uri publice, dar unora care au facut atatea gafe si nenorociri si au adus doar deservicii comunitatii, ar trebui sa li se limiteze totusi acest privilegiu, macar din putin respect fata de cetatenii care i-au suportat cu atata rabdare in ultimii patru ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.