[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20130622demolare.mp4″]

Primarul a intrat cu buldozerul in bazarul Prichindel din Neptun peste constructiile neautorizate

13 COMENTARII

 1. ce focar de infectie si putregai exista acolo.,foarte bine a facut,nu se face turism in felul acesta.

 2. cei care vad porum pe alea din neptun sant autorizati? si mai faceti domnule primar si o ancheta la neptun la cei care le-ati oferit ap si garsoniere sociale.multe sant goale si la ora actuala se muta cand le vin,, nemurile,, nu de alta dar sant multii care chiar au nevoie,faceti ancheta la c9

 3. jos cu palaria in fata primarului, a rezolvat problema ,,in mod european”, fara niciun anunt oficial, zicand ca nu cunosc adresele, dar procesele vor fi trimise acasa. Ce interesant! Comercianti sunt din toate partile tarii, era prezent doar 3 proprietari cei care au incercat sa salveze marfa, iar cei care au fost la 500-800 km de distanta si nu au avut cum sa ajunge in 20 de minute, au dat telefon disperati sa salveze macar marfa, dar a fost degeaba pt ca buldozerul a lucrat cu graba. Acest ,,bazar neautorizat” functioneaza de 40 de ani cu contract, si era platita cu chirie. Banii oare unde au disperut? Cu minciuna usor se poate rezolva orice. Modernizarea nu au lasat, din cauza interesului propriu pt teren care este mai castigator. Ce bine ca avem drepturile unui cetatean european!

 4. intampinam turistii cu moluz :))
  toata iarna de ce nu au fost somati si in primavara demolati, ca pana in vara sa fie ceva frumos in zona??? nu sa cotizat cat tre si daia ii “expulzeaza” ???
  doar in bazar prochindel sunt constructii neautorizate , oare? restul dece nusunt la pamant si ele? lucruri doar de fatzada.
  in fine.poate in 2-5ani o sa avem si noi litoral frumos sau macar cat de cat frumos…ca sa nu mai plecam in BG.

 5. TARABELE DE PORUMB ARATA F BINE.MACAR MINCAM UN PORUMB IN CONDITII DE IGIENA ,NU DIN TOATE OALELE TIGANILOR SAU ALE ALTORA ,NU STIAI UNDE II FIERBE .CIND TI-L SERVEA TE LIPSEAI SA-L CUMPERI . NU MAI FITI CIRCOTASI SA CRITICATI SI LUCRURILE BINE FACUTE.

 6. lasa ca asa ne trebuie…vin oamenii de la munte catre mare si vand marfa noastra ca daca noi suntem puturosi si nu stim sa vindem…stam ca prostii si facem cerere de shomaj

 7. Eu sunt convins ca marea majoritate au incercat sa se autorizeze dar nu li s-a dat autorizatie deoarece exista un plan bine pus la punct :
  1- nu dai autorizatie
  2- vii si demolezi
  3- dai terenul gratuit pe 99 ani in locatie de gestiune
  4- dai autorizatii noilor proprietari
  Uite asa, de la 2-3 mangalioti care reuseau sa treaca vara cu o mica afacere , se vor extinde afacerile catre constanteni adevarati cum sunt Constantinescu si Mazare.

  Iar votantii au impresia ca s-a facut curatenie, striga si aclama, in realitate nedindu-si seama ca de fapt prin forta dar conform legii niste hrapareti darima cocioaba unui amarit caruia nu i se da autorizatie intentionat pentru a-si face ei afacerile marete….

 8. Huuaaaaa faci actiuni de fatada prostesti lumea aiurea, de ce nu spui ce cauta SC Daf Trans 2000 SRL in Mangalia? De ce face firma asta toate lucrarile in Mangalia? De ce a disparut firma care tragea gaze in Mangalia si acum este tot Daf Trans? Voi cei de la Redactie care vede-ti tot nu va place sa il critica-ti pe Radu Cristian sau va este frica de el ca doar stiti cine este si cine a fost ……….P.S. nu o arunca-ti cu faza ca suntem voluntari si nu sterge-ti commentul cum a-ti mai facut!

 9. sc Daf SRL e firma lui Adrian Craciunescu, prietenul de taina al primarului. De la Constanta, evident!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.