În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria municipiului Mangalia prin Direcția Turism și Mediul de Afaceri aduce la cunoștință publică: Proiectul de hotărâre privind taxa specială de promovare și dezvoltare a turismului pentru anul 2023, Proiectul de hotărâre privind taxa specială de stațiune pentru anul 2023, precum și Proiectul privind stabilirea taxei speciale pentru eliberarea/vizarea autorizației/avizului program de funcționare pentru activitățile de comercializare a produselor și serviciilor de piață în Municipiul Mangalia pentru anul 2023.

            Proiectele de hotărâre pot fi consultate la sediul Primăriei municipiului Mangalia situat în Șos. Constanței nr. 13 și pe site-ul acesteia www. mangalia.ro.

            Proiectele de hotărâre se pot obține în format electornic pe baza unei cereri depuse la registratura Primăriei municipiului Mangalia.

            În temeiul prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea 52/2003 până la data de 11 august 2022 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind Proiectele de hotărâre supuse dezbaterii publice.

            Propunerile, sugestiile sau opiniile vor fi transmise în scris, prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Mangalia, prin fax la numărul 0241/7555606 sau prin e-mail la adresa autorizare@primaria.mangalia.ro.

            În temeiul prevederilor art. 7 alin. (10) din Legea 52/2003 în data de 12 august 2022 va avea loc dezbaterea publică on line.

            În vederea asigurării regulilor cu privire la distanțarea socială instituite în contextul pandemiei SARS-COV2, dar și pentru buna desfășurare a ședinței de dezbatere publică, rugăm pe toți cei interesați să-și anunțe în scris intenția de participare, punând la dispoziție numărul de telefon și e-mail, necesare în mod obligatoriu pentru organizarea și desfășurarea ședinței de dezbatere publică prin mijloace electronice-platformă on-line de videoconferințe, prin care se va comunica link-ul de accesare .

            Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241/751060 interior 216, persoane de contact Gheorghe Ana Maria și Mihuț Roxana.

            Materialele transmise vor purta mențiunea:  „Recomandare la Proiectul privind stabilirea taxei speciale de promovare și dezvoltare a turismului”,  „Recomandare la Proiectul privind stabilirea taxei speciale de stațiune ” sau „Recomandare la Proiectul privind stabilirea taxei speciale pentru eliberarea/vizarea autorizației/avizului program de funcționare pentru activitățile de comercializare a produselor și serviciilor de piață în Municipiul Mangalia ”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.