În această perioadă, Primăria Municipiului Mangalia continuă lucrările de modernizare a cartierelor orașului, conform planurilor de sistematizare concepute de municipalitate pentru un plus de confort urban, în fiecare zonă de locuit.

În prezent, sunt executate lucrări de înființare a trotuarelor, pe strada Sirenei, blocurile E5-E6, ulterior la blocurile E7-E8, dar și la celelalte din cartier, facilitând, astfel, accesul locatarilor, în toate blocurile de pe această stradă. Intervențiile din acest cartier fac parte din proiectul de sistematizare care a cuprins și amenajarea străzilor Delfinului, Mihail Sadoveanu, Mihail Kogălniceanu, Albatros, T.S. Săveanu, Portului, recent finalizate.

Zilnic, sunt pe șantierele din oraș și coordonez personal lucrările din teren, conform doleanțelor cetățenilor. Toate proiectele municipalității sunt adaptate nevoilor comunității și de aceea rog încă o dată pe toți concetățenii să întrețină curățenia pe domeniul public. Totodată, ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada lucrărilor“, a declarat primarul Radu Cristian.

Tot în această perioadă, au fost finalizate lucrările de reabilitare a străzii Ion Budai Deleanu, prevăzută cu trotuare, parcare și mobilier urban, a fost finalizată parcarea din zona spitalului, iar în curând, alte două locuri de joacă vor fi edificate, respectiv pe strada Petru Maior și Sirenei.

Angajații Primăriei lucrează si la pregătirea documentațiilor specifice, în vederea continuării execuției la parcarea de pe Bulevardul Callatis, (blocurile MG23 – MG33), în zona în care a fost ridicat zidul de sprijin. De asemenea, în paralel, se lucrează la montarea noilor stații de autobuz, în mai multe zone ale orașului, precum: la intrarea în oraș (zona Kaufland), Bloc CP5, Gară, Piața „Gheorghiță”, Bd. 1 Decembrie 1918, pe strada Petre Ispirescu (zona cimitir), blocurile ANL, Școala Gimnazială Nr. 1, străzile Horia, Cloșca și Crișan, General Dragalina, Rozelor (vis-a-vis de librăria Nichita Stănescu), pe strada Oituz (zona cimitirului nou) și, nu în ultimul rând, la Neptun (zona stadion).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.