Primăria Mangalia continuă asfaltarea străzilor și întreținerea spațiilor verzi

0
212

Primăria Municipiului Mangalia continuă, în această perioadă, lucrările de sistematizare a cartierelor orașului, dar și de ecologizare și înfrumusețare a spațiilor verzi, parcurilor și zonelor de relaxare.

Astfel, au fost executate lucrări de asfaltare pe Șoseaua Constanței, pe sectorul cuprins între Piața Republicii și Sensul Giratoriu și sunt în curs de execuție alte lucrări similare, pe strada Oituz, la intersecția cu strada Gral Vârtejanu. Alte lucrări pe domeniul public au vizat reabilitarea și modernizarea trotuarelor pe strada Oituz, între strada Portului și Castelul de apă (ieșirea spre Albești). În paralel, sunt în desfășurare lucrări de amenajare a aleilor de acces în blocuri, pe strada Portului, dar și de înființare a trotuarelor pe străzile George Murnu și Petru Maior.

În prezent, au fost finalizate lucrările de execuție a trotuarelor din zona 1 Decembrie 1918, la blocul A140 și sunt aproape de finalizare lucrările la parcarea de reședință de lângă Grădinița nr. 3. Alte parcări rezidențiale sunt în curs de amenajare pe străzile Portului și Muncitorului, precum și între blocurile B2-B3, cartier 1 Decembrie.

Zilnic, sunt pe șantierele din oraș pentru a mă asigura că lucrările sunt executate conform graficului, iar străzile și trotuarele sunt redate circulației, în cel mai scurt timp. Sunt în dialog permanent cu cetățenii pentru a-i informa despre proiectele municipalității și pentru a prelua din propunerile oamenilor”, a explicat primarul Radu Cristian. Tot în această perioadă, sunt executate lucrări de ecologizare a spațiilor verzi, a parcurilor, scuarurilor cu vegetație și alte zone verzi din oraș și stațiuni.

Angajații Primăriei lucrează inclusiv în weekend pentru ca vegetația să nu crească prea mult. Pe această cale, fac apel la deținătorii de terenuri private să tundă iarba și să îngrijească terenurile cu vegetație pentru a preîntâmpina înmulțirea dăunătorilor și a avea un oraș cât mai curat”, a mai declarat primarul Radu Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.