[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120119vlaicu.flv”]

Viceprimarul in functie al municipiului Mangalia, Constantin Filimon, ne-a declarat ca pentru maine, vineri, 20 ianuarie, a fost autorizat un miting de protest, in urma unei cereri depusa la Primarie de Societatea Internationala pentru Drepturile Omului. Protestul va avea loc in fata sediului SC Callatis Therm, furnizorul de energie termica din Mangalia. Filimon spune ca va participa la miscare in calitate de cetatean al municipiului, la fel si consilierii locali. ” Toti consilierii incercam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru situatia caldurii din municipiu. Avem un consiliu care functioneaza aproape zilnic, ne intalnim in sedinte de lucru. Intelegem problemele oamenilor si suntem alaturi de populatia Mangaliei”, ne-a declarat Filimon.

La Mangalia, problema furnizarii de agent termic este departe de a se rezolva. In casele localnicilor caloriferele se incalzesc doar pentru 4-5 ore/zi.

Observator

13 COMENTARII

 1. Vlaicu Alexandru e ala care imparte fluturasi.Omu e dus pe alta planeta,viseaza la alieni. Zice ca a fost rapit de extraterestrii. E omu lui Tusac pentru ca nu are raspundere penala ca iese sigur ca-i nebun.

 2. da’ masina aia a lu’ Calin de ce e acolo? sa nu ziceti ca a parcat-o el ???? ca stiu ca nu are parcare automata !!!! sigur urmareste el ceva…valiza pe care a uitat-o la summit pe banca =))

 3. toata conducerea primariei, indiferent de culoare politica sunt niste hoti
  i-si bat joc de toti locuitorii mangaliei dupa cum vor ei

 4. Nu cred ca asta e o rezolvare ! Vlaicu e un dement care vrea sa se reafirme deoarece nu mai are credibilitate. E un fals ONG-ist care nu rezolva nimic cu adevarat.
  In ce-l priveste pe Filimon, daca tot si-a asumat rolul de viceprimar, respectiv primar interimar, sa se comporte ca atare. Sa rezolve problema pe cale legala, sau prin negocieri, deocamdata si apoi sa repare ce a stricat prietenul lui Tusac, care trebuia sa pastreze bani pentru combustibil si nu sa faca teren de minigolf, si alte chestii care mai puteau astepta. Si trotuarele mai puteau astepta pana dupa introducerea conductelor de gaze, ocazie cu care vor fi distruse din nou, iar Tusac stia asta, dar nu l-a interesat decat contractele din care avea el de castigat, chiar daca facea aceiasi lucrare de doua ori in cateva luni. Nu m-ar mira ca Filimon sa fi fost partas la frauda facuta de Tusac. Dealtfel a declarat recent presei ca preia postul de primar interimar pana va fi repus Tusac in functie. El (Filimon) a declarat ca e sigur de asta, eu nu prea cred. Tusac nu trebuie sa se mai intoarca in primarie ci sa plareasca pentru halul in care a adus orasul.
  Si cand Tusac a propus majorarea pretului Gigakaloriei, au fost 9 consilieri care au fost pentru, iar ceilalti chiar daca nu au fost de acord, si au stiut ca Tusac nu avea dreptul sa semneze majorarea fara a avea majoritate (trebuiau cel putin 10 voturi), totusi nu au facut nimic spre al impiedica, sau sa-i faca plangere. Deci sunt partasi si consilierii la jefuirea cetatenilor.

 5. Sa vedem cati mangalioti inghetati ies astazi la miting, ca asa comenteaza haideti fratilor sa ne unim sa cerem caldura ca murim cu copii in casa de frig.

 6. haideti va asteptam totii mangalioti care mor de frig in casa,haideti oameni buni din seara asta nu se mai furnizeaza nici alea 4 ore de caldura,haideti peste ei

 7. s-a ales o ora proasta ca majoritatea la ora asta sun la seviciu.toti ar vrea sa vina…cred ca era o ora mai potrivita seara cand iesea lumea de la munca….

 8. prietene, vreau sa-ti spun ca pe Filimon il stiu de cand era cadru militar. pot sa-ti afirm ca este exact ca in vorba “lupul stapan la oi.” el era cu aprovizionarea cu alimente la armata. de aici tragi singur concluziile. iar faptul ca se da dupa cine vine nu face altceva decat sa-si arate caracterul infect de parsiv cu mii de fete. asta era principala lui caracteristica cand se schimbau comandantii de unitate. asa ca ma-ndoiesc ca a aprobat acest “miting” de dragul locuitorilor. avand in vedere ca sta la vila si nu are nevoie de serviciile Callatis Therm-ului. sa fim seriosi… cacanarie electorala.

 9. Asa cred si eu, ora e cam nepotrivita, dar si locatia. Poate gresesc eu, dar dupa o logica simpla, protestul trebuie tinut la primarie, intrucat de acolo trebuie sa vina rezolvarea. Filimon cand a preluat functia de primar, trebuia sa se gandeasca ca preia Mangalia cu bune si rele si daca nu-i in stare, sa lase pe altul. Am spus si repet; E responsabilitatea primarului. Iorgus a semnat contractul cu clauze frauduloase, inechitabile pentru cetateni, care avantajeaza furnizorul. Tusac a recunoscut lucrul asta, dar l-a folosit doar ca pe o scuza fata de populatie si o cale de atac (politica) impotriva lui Iorgus, dar fara a ataca in instanta contractul (si pe Iorgus care l-a semnat). Nu numai ca nu a denuntat contractul spre al anula si a prelua la primarie administrarea centralelor apartinand Mangaliei, dar a mai si aprobat (ilegal) majorarea costului Gigakaloriei. Interesul bata-l vina ! Acum e randul lui Filimon sa faca ce nu a facut Tusac. Asa cum a preluat cu forta primaria (considerand ca functia i se cuvine), sa preia si centralele. Sa aiba cohones pana la capat, sau sa renunte le tot.

 10. si-au batut joc de noi.suntem toti niste mamalici in orasul asta.fac toti ce vor cu noi si nu-i intreaba nimeni nimic.cand ei nu se mai inteleg la furat atunci izbucneste ceva,daca se inteleg tac toti chitic(vorbesc de consilieri).poate cele mai sarace orase din tara n-au caldura,insa Mangalia a devenit cel mai sarac.Vai de mama noastra!!!Suntem de tot rahatul.Mi-e si rusine sa zic ca locuiesc in Mang.

 11. Alexandru Vlaicu de la Societatea Internationala pentru Drepturile Omului obisnuieste sa atraga FETE TINERE cu promisiuni si minciuni gogonate in ceea ce priveste viitorul acestora profesional. Apoi le face cunostinta cu alti indivizii dubiosi care au intentii ascunse.
  Atentie fetelor!!!!!! Totul este o minciuna.
  Aveti grija si nu credeti tot ce vi se spune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.