[jwplayer config=”player” file=”http://www.mangalia.tv/video/20120229clm.flv”]Mangalia

8 COMENTARII

  1. Nu mai are nimeni tupeu sa comenteze ce face sau nu face tusac? Ati amutit cu totii ?Nici nu ma asteptam sa nu gasesc niciun comentariu ?.Sa deduc din tacere ca este bine tot ce face primarul???

  2. urmatoarea sedinta va fi despre rectificarea bugetara prin care unii consilieri isi vor primi banii pentru lucrarile derulate prin firmele lor??? poate asa se explica linistea!!! interesul lor si nu al cetatenilor! oare cat ii mai suportam?

  3. Pei toti sunt oameni lui TUSAC sau aproape toti,in uramatoarea sedinta isi vor vota bani pentru ei si lui TUSAC ca doar toti au lucrari cu primaria .. NENOROCITI ! ! !

  4. primarul fara consilieri nu poate face nimic.toti sunt legati unii de altii.cum???simplu:tusac are nevoie de votul lor-vot care costa mult.vrea votul unuia da o lucrare cu primaria respectivului consilier!credeti ca sunt atat de destepti consilierii nostri incat sa faca afaceri banoase be baza neuronilor proprii????!!!

  5. Consilierii care dau din picior sa-si primeasca banii pe lucrari primite pe ochi frumosi sunt Dan Moldovan, zis si Ferchezuitul, si Marian Craciun, zis si Pesedistul-Pedelist!

  6. ba, ramai interzis cand vezi cine conduce mangalia!aveam idee de numele lor dar nu i-am vazut niciodata stransi la un loc!halal sa ne fie daca mai castiga inca o data alegerile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.